Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e davet!

03.06.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 09:58

Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Real Madrid'de kutlamalar başladı. Madrid'in başarılı teknik direktörü Carlo Ancelotti, kutlamalarda sözü Arda Güler'e verdi.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e davet!

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid, Borussia Dortmund'u Dani Carvajal ve Vinicius junior'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek tarihindeki 15. şampiyonluğa ulaştı.

Ancelotti'den Arda'ya davet

Devler Ligi şampiyonluğunu İspanya'da taraftarlarıyla kutlayan Real Madrid'de, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i sahneye davet etti. 19 yaşındaki yıldız isim, Madrid taraftarlarına İspanyolca seslendi. 

Mikrofonu eline alan Carlo Ancelotti, İspanyol taraftarlara "Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım" diyerek Arda Güler'i takdim etti.

Arda Güler, taraftara seslendi

Arda Güler de taraftarla seslenerek, "Merhaba Madridistalar! Biz bir aileyiz, her şey için teşekkürler!" dedi. Arda'nın İspanyolca sözlerini Madrid taraftarı coşkuyla karşıladı

3 kupalı sezon

Arda Güler, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla birlikte bu sezonki 3. kupasını kazanmayı başardı. Milli futbolcumuz daha önce de La Liga ve İspanya Süper Kupası şampiyonlukları elde etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler