Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: ''Daha fazla süre bulacak''

Ali Bozkurt
15.01.2024 - 06:07 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 06:27

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek kazandıkları Süper Kupa maçından sonra Arda Güler sorusuna yanıt verdi. Detaylar...

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: ''Daha fazla süre bulacak''

AJANSSPOR HABER

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek İspanya Süper Kupası'nı kazandıkları maçtan sonra konuştu. İşte Ancelotti'nin açıklaması ve detaylar...

''Golü bulduk ve devam ettik''

Barcelona'ya karşı kazandıkları 4-1'lik maçtan sonra açıklama yapan Carlo Ancelotti, "Çok iyi başladık. Kontrataklarda rahattık. Golü bulduk ve devam ettik. Güzel bir maçtı bence başından sonuna kadar" ifadelerini kullandı.

''Tüm kupaları istiyoruz''

Bu sene oynanacak tüm kupaları kazanmak istediklerini söyleyen Ancelotti,  "Tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Bu kesin, tüm kulvarlarda mücadele etmek bizim işimiz. Çok iyi bir takımız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Takım arkadaşından Arda Güler'e övgü: ''Bana Mesut Özil'i hatırlatıyor''
Habere Git

"Arda Güler, ana oyuncularımızdan birisi''

Arda Güler hakkında gelen sorulara yanıt veren Carlo Ancelotti, "Arda Güler, ana oyuncularımızdan birisi. Sadece 11 oyuncuyla oynamıyoruz. Bütün oyuncular bu takım içerisinde. Sakatlıktan döndü, yakında işini başlayacak ve daha fazla süre alacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler