Carlo Ancelotti'nin Arda Güler tercihi belli oldu

24.09.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 13:23

La Liga ekiplerinden Real Madrid, sahasında Alaves ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin bu maçtaki Arda Güler tercihi belli oldu.

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler tercihi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

La Liga'nın 7. haftasında Real Madrid, bu akşam (24 Eylül) TSİ saat 22:00'de Santiago Bernabeu'da Alaves'i konuk edecek.

İspanyol basınından AS, bu karşılaşma öncesi Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin tercih edeceği muhtemel 11'i duyurdu. Arda Güler, Alaves maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

AS'a göre milli futbolcumuz Arda Güler, Alaves maçına yedek kulübesinde başlayacak.

Real Madrid'in muhtemel ilk 11'i

Real Madrid'in Alaves karşısında sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Courtois, Mendy, Rüdiger, Tchouameni, Lucas Vazquez, Bellingham, Valverde, Modric, Vinicius, Endrick, Rodrygo, Mbappe.

Arda Güler'in performansı

Bu sezon Real Madrid formasıyla 5 La Liga, 1 Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası maçında sahaya çıkan Arda Güler, 247 dakika sahada kaldı ve skor katkısı veremedi.

Bu sezon La Liga'da 6 maçı geride bırakan Real Madrid, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. İspanyol devi, lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler