Carlos Carvalhal'ın yeni takımı belli oldu! Trabzonspor detayı...

12.08.2024 - 15:41 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 15:53

Beşiktaş ve Başakşehir'in eski teknik direktörü Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Carlos Carvalhal'ın yeni takımı belli oldu! Trabzonspor detayı...

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Yunan ekibi Olympiakos'ta görev yapan ülkemizde Beşiktaş ve Başakşehir'i çalıştıran Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ülkesine dönüyor.

Daniel Sousa ile yollarını ayıran Braga'ya hoca oluyor

58 yaşındaki Carlos Carvalhal, sezon başında göreve getirdiği Daniel Sousa yollarını ayıran Braga'nın hocası olmaya çok yakın.

Bugün imzayı atıp akşam antrenmana çıkacak

Portekiz gazetesi O Jogo'nun haberine göre; Carvalhal ile Braga arasındaki anlaşma neredeyse tamamlandı ve tecrübeli hocanın bugün imza atması bekleniyor.

Öte yandan haberde, 58 yaşındaki teknik adamın bu akşam yapılacak antrenmanda takımın başında olacağı kaydedildi.

3. kez Braga'yı çalıştıracak

Olympiakos'tan ayrıldığı 8 Şubat 2024 tarihinden bu yana boştan olan Carlos Carvalhal, anlaşmanın tamamlanması halinde üçüncü kez Braga'nın başına geçmiş olacak. Portekizli çalıştırıcı daha önce Braga'da 2006-2007 sezonda 13 maç 2020-2022 yılları arasında 104 maç teknik direktörlük yapmıştı.

Trabzonspor'a rakip olabilir

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda eşleştiği Servette ile ilk maçta 0-0 berabere kalan Braga ikinci maç sonunda turu geçmesi halinde Trabzonspor - Rapid Wien eşleşmesini galibinin rakibi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler