Carlos Tevez'den Çin'li futbolculara eleştiri!

21.09.2017 - 21:23 | Son Güncellenme: 21.09.2017 - 21:23

Kariyerini Çin'de sürdüren Carlos Tevez, ülkede oynanan futbolu eleştirdi. “Çinli futbolcular 50 yıl sonra da uluslararası seviyede mücadele edemeyecek" diyen Tevez, oyuncu kalitesinin düşük olduğunu söyledi.

Ocak 2017'de Çin'e transfer olarak dünyanın en fazla kazanan oyuncusu unvanını ele geçiren Carlos Tevez'in Uzakdoğu serüveni beklentilerin altında kaldı.

Geçtiğimiz haftalarda gösterdiği performans ve fazla kiloları nedeniyle Shanghai Shenhua Teknik Direktörü Wu Jingui tarafından eleştiriye maruz kalan Arjantinli yıldız verdiği son röportajda Çin futbolcuların düşük kalitesinden dert yandı. ''Çinli futbolcular Güney Amerikalılar veya Avrupalılar gibi doğal yeteneğe sahip değil. Futbolu öğrenen çocuklar gibiler, iyi değiller. 50 yıl sonra da uluslararası seviyede mücadele edemeyecekler'' diyerek Çin futbolunun geleceğini parlak görmediğini belirten Tevez, Çin Süper Ligi'nde forma giydiği 13 maçta 3 gol kaydedebildi.

Aylık 4 milyon Euro kazandığı Shanghai Shenhua ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tevez'in Boca Juniors'a yeniden dönmek istediği öne sürülüyor.(Ntvspor)

Senin için hazırladığımız haberler