Carmelo Anthony'den olimpiyat ve NBA şampiyonluğu kıyası

14.08.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 13:13

Eski NBA yıldızı Carmelo Anthony olimpiyatlarda kazandığı altın madalyalarını NBA şampiyonluğuna değişmeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Carmelo Anthony'den olimpiyat ve NBA şampiyonluğu kıyası

AJANSSPOR - HABER

Carmelo Anthony, NBA'de şampiyon olamadan 19 sezon geçirdi ve ardından da emekli oldu. BasketNews'ten Donatas Urbonas için özel açıklamalarda bulunan Anthony üç olimpiyat altın madalyasını NBA şampiyonluğuna değişmeyeceğini söyledi.

"Göğsünüzde ABD yazdığında yaşadığınız gurur tamamen farklı"

Carmelo Anthony açıklamalarında olimpiyat madalyasının NBA şampiyonluğundan daha önemli olma nedenini şu sözlerle açıkladı: "Küresel spordan söz edince benim için bir madalya NBA şampiyonluğundan tamamen farklı bir şey ifade ediyor. Her ikisinin de kendisine özgü anlamları var ama altın madalya kazanmak sadece bir şehir veya eyalet için değil tüm bir ulus, ülke için yaşadığınız bir gurur. Göğsünüzde ABD veya Litvanya yazdığında yaşadığınız gururla Knicks veya New York yazdığında yaşadığınız gurur tamamen farklı."

Anthony hangi olimpiyatlarda altın madalya kazandı?

Carmelo Anthony'nin 2 olimpiyat altın madalyası bulunuyor. ABD için ter döken eski basketbolcu 2008 Pekin, 2012 Londra ve 2016 Rio'dan altın madalya ile dönmüştü.

İlgini Çekebilir
Ömer Kutluay şov yaptı, milli takım çeyrek finale çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler