Burak Elmas, Fatih Terim İle Yaşanılan Ayrılığın Perde Arkasını Anlatacak

İsa Kethüda
01.03.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 14:07

Galatasaray haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile yaşanılan ayrılığın perde arkasını Yüz Yüze programında anlatacak.

Burak Elmas, Fatih Terim İle Yaşanılan Ayrılığın Perde Arkasını Anlatacak

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bu akşam Haber Global'de canlı yayına çıkacak. Buket Aydın'ın sunduğu Yüz Yüze programına konuk olacak programın tanıtımında oldukça çarpıcı ifadeler kullanıldı. Özellikle de Fatih Terim ile ilgili anons sarı kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere kamuoyunda merak uyandırdı.

Program tanıtımında "Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ile yaşanılan ayrılığın perde arkasını, Galatasaray ile ilgili tüm yapacaklarını Yüz Yüze'de anlatmaya geliyor" denildi.

Altaylı'ya nedenini açıklamıştı

Elmas, daha önce Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı'ya konuk olmuş ve orada da Terim ile yolların neden ayrıldığına dair soruya yanıt vermişti. Ancak Elmas, ayrılığa dair kamuoyuna çok fazla yeni bilgi sunmamıştı. Elmas, yolların neden ayrıldığını şöyle anlatmıştı: "Sahada yıpranmasını arzu etmediğini söyledim. Kendisinin de başkan yardımcısı olarak Sportif A.Ş.'de bu projenin uygulamasına devam etmesini arzu ettiğimi söyledim. Hocamız da arzu etmediğini söyledi, tabii ki kendi takdiridir."

Terim ile Arda Turan buluştu

Elmas'ın bu akşam 20.30'daki programda farklı nedenler dile getirip getirmeyeceği merak konusu oldu. Geçen hafta Bodrum'dan İstanbul'a dönen Fatih Terim, birçok dostuyla buluştu. 

Bu buluşmaların fotoğrafları da kamuoyuna yansımıştı. Galatasaray Kaptanı Arda Turan da Terim ile buluşmuş ve çekilen fotoğrafı paylaşmıştı. 

Arda Turan, İspanyol teknik adam Domenec Torrent tarafından son iki maçta kadroya alınmadı. Diğer yandan geçen hafta Elmas'ın Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz dönemlerine dair menajerlik harcamalarını açıklaması da dikkat çeken gelişmelerden biri olmuştu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - G.Saray'dan Arda Turan açıklaması! Kadro dışı bırakıldı mı?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler