Çarpıcı iddia! Motivasyon kaybının sebebi Falcao...

08.11.2019 - 13:21 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 10:22

Çarpıcı iddia! Motivasyon kaybının sebebi Falcao...

Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Real Madrid'e 6-0 yenilen Galatasaray'da sıkıntılı tablonun sebebi Radamel Falcao olarak gösteriliyor.

Skorer'in haberine göre; Kolombiyalı golcü futbolcunun aldığı maaşın önemli bir bölümü hemen ödenirken, diğer oyuncuların ücretlerinde yaşanan aksamalar motivasyon kaybına sebep oluyor.

Çarpıcı iddia: "Sorun Falcao..."

Real Madrid'e alınan tarihi yenilginin ardındna futbolcuların gamsız hali dikkatlerden kaçmamıştı. Kulislerde ise çarpıcı iddialar konuşuluyor.

Teknik direktör Fatih Terim, bu tablonun sebebinin Falcao olduğunu düşünüyor. İddiaya göre; Fatih Terim, Falcao'nun transferine onay verdi ancak yüksek rakamlarla bu transferin bitmesine karşı çıktı. Terim yönetimin taraftar baskısıyla Falcao’nun alacağı rakamı gizlediğini düşünüyor.

Kolombiyalı golcünün yüksek rakamlar kazanması takımdaki dengeyi bozdu. Daha az kazanan futbolcuların ücretlerinin ödenmemesine rağmen Falcao'nun ücretinin önemli bir bölümünün (2 milyon Euro) hemen yapılması, takımdaki diğer futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkilediği vurgulanıyor.

"Takımdaki herkes mutsuz"

Fatih Terim takımdaki herkesin mutsuz olduğunu belirtirken, "Bu psikolojideki oyuncuları sahada motive edemiyorum. Bu isteksizliğin, vazgeçmişliğin ve isyan etmemenin başka nedeni olamaz" dediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler