Çarşı, Avcı'yı topa tuttu: Servet Avcısı

İsa Kethüda
10.08.2021 - 00:31 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 13:07

Beşiktaş Kulübü'nün, teknik direktör Abdullah Avcı'ya 20 milyon 12 bin 192 lira sözleşme fesih tazminatı ödemesinin ardından Çarşı Grubu bir açıklama yaptı.

Çarşı, Avcı'yı topa tuttu: Servet Avcısı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü'nün, teknik direktör Abdullah Avcı'ya 20 milyon 12 bin 192 lira sözleşme fesih tazminatı ödemesinin ardından siyah-beyazlı takımın etkin taraftar gruplarından Çarşı Grubu, bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Kulübümüz, Fikret Orman ve yönetiminin ihanet minvalinde yaptığı sözleşmenin bedeli olan 20 milyon Lira'yı Abdullah Avcı'ya ödedi.

- Orhan Ak'ı şanlı Beşiktaş çatısı altına almaya çalıştı! Beşiktaş taraftarı buna müsaade etmedi. 

- Göreve başladığı dönemde, ligde ve Avrupa'da birçok kulübe Beşiktaş karşısında hayalini bile kuramayacağı skorlarla yenilerek maç sonları "futbol geometrisi" saçmaladı!

- Kendisinin hiçbir zaman Avrupa Kupaları'nda yarışacak özgüveni olmadığından, 117 yıllık Beşiktaş'ta da aynı taktiği denedi. Çıkığı 6 Avrupa Ligi grup maçında 15 gol yiyerek 5 mağlubiyet alıp rezaletlere imza attı.

- Türkiye Kupası'nda alt lig takımına 2 maçta da 3-2 mağlup olarak elendi.

"Uyandığında başucunda gördüğü" Beşiktaş armasını en kötü temsil eden hoca oldu. Tüm bu rezilliklere rağmen görevi bırakma erdemine sahip olamadığı için kovuldu.

15 yıldır "Şampiyonluğa oynamak", 'etik'ten bahsetmek ve güncel futbol terimlerini maç önü / maç sonu röportajlarında kullanmak dışında hiçbir başarısı bulunmayan Avcı'ya, afiyet dileriz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Abdullah Avcı açıklaması: 20 milyon TL...
Habere Git

Avcı, Çarşı'nın gösterimine katılmıştı

Öte yandan, Avcı zamanında Çarşı'nın 25. Yıl belgeselinin gösterimine katılmıştı. Yani Beşiktaş'a gelmeden çok önce siyah beyazlı taraftarların saygısını kazanmıştı. O gün Çarşı kendini feshettiğini de duyurmuş ve finali de belgeselle yapmıştı.

Ancak, bugün gelinen noktada, tazminat nedeniyle Çarşı, Avcı ile tüm köprüleri attı.

Senin için hazırladığımız haberler