Çarşı, Beşiktaş - İstanbulspor maçında takımına susacak

Akın Ungan
07.10.2023 - 16:54 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 17:23

Son dakika | Beşktaş taraftar grubu Çarşı, Beşiktaş - İstanbulspor maçında susarak futbolcuları protesto edecek. İşte tüm detaylar...

Çarşı, Beşiktaş - İstanbulspor maçında takımına susacak

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano ile karşılaşan Beşiktaş, kendi sahasında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti. Siyah-Beyazlı taraftarlar maçın başından sonuna kadar yönetimi istifaya çağırırken, teknik direktör Şenol Güneş ve sahadaki futbolcular da tepki gördü.

Taraftar takımı çağırdı, futbolcular soyunma odasına gitti

Beşiktaş taraftarı, maçın sonunda uzun süre sahayı terk etmedi ve protestolarına devam etti. Siyah-Beyazlılar, soyunma odasına dönen futbolcuları sahaya çağırdı. Fakat futbolcular tekrar taraftarın önüne çıkmadı. Teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında taraftardan özür dilerken, bu konu hakkında açıklama yaptı.

"Takım duş aldı, çıktı"

Şenol Güneş, "Takım şu an çıktı, ben buradayım. Onların her türlü isteğine cevap vermek durumundayız. Ama takım duş aldı, çıktı. Taraftar haklı. Özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kazancı Onana'ya sahip çıktı! "Transferde yönetim ve teknik heyet onayı var"
Habere Git

Çarşı'dan sessiz protesto

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında oynanacak İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasında susarak futbolcuları protesto edeceklerini duyurdu.

Çarşı açıklama yaptı

Yapılan açıklamada, "Şanlı Beşiktaş’ın taraftarları olarak; Lugano maçı sonrasında iyi günde kötü günde takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadığımızı ve destek olduğumuzu göstermek amacıyla bütün takımı soyunma odasından sahaya davet ettik" denildi.

"İlk 5 dakika susup futbolcuları protesto edeceğiz"

"Bu isteğimize kulak asmayıp lüks arabalarına binip stattan kaçarcasına ayrılan futbolculara hepsinin gelip geçici, kalıcı olanın biz taraftarların olduğunu göstermek amacıyla; yarın İstanbulspor maçının ilk 5 dakikası susup futbolcuları protesto ederek buranın Beşiktaş olduğunun farkına varmalarını sağlayacağız" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, parmak salladı mı? Net konuştu: "Organize bu!"
Habere Git

"Formaların arkasında yazanlara değil armaya aşığız"

Son olarak, "Biz formaların arkasında yazan isimlere değil göğüslerinde taşıdıkları Beşiktaş armasına aşığız. Hepiniz gelip geçicisiniz ama biz kalıcıyız. Beşiktaş’ın sahibi taraftardır. Burası Beşiktaş!" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler