İşte Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Transferini İstediği William Carvalho'ya Verilecek Bonservis

Akın Ungan
31.05.2022 - 15:27 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 15:51

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, William Carvalho'nun transferi için devreye girecek. Carvalho'dan açıklama gelirken, Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu.

İşte Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Transferini İstediği William Carvalho'ya Verilecek Bonservis

Spor Toto Süper Lig'i bu sezon Trabzonspor'un arkasında 2. olarak bitiren Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmanın kıyısında. Portekizli teknik adamın, Sporting döneminde öğrencilerinden olan William Carvalho'nun transferini istediği konuşulurken, yıldız oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Portekiz basınından A Bola, William Carvalho'nun, Jorge Jesus ile anlaşmak üzere olan Fenerbahçe'ye sıcak baktığını iddia etmişti. Real Betis sportif direktörünün, transfer konusunda hedefledikleri hakkında yaptığı açıklama Sarı-Lacivertli taraftarı heyecanlandırdı.

"Talibi olan oyuncuları satabiliriz"

İspanyol ekibinin sportif direktörü Antonio Cordon, "Real Madrid’den Dani Ceballos’u istiyoruz. O da bize gelmek için çok hevesli. Ancak bu transferi yapabilmemiz için bütçe yaratmamız lazım. Bu nedenle talibi olan oyuncuları satabiliriz" dedi.

Jorge Jesus için Fenerbahçe'ye sıcak baktığı kaydedilen William Carvalho ise transferi hakkında şu an bir şey söyleyemeceğini dile getirdi. Carvalho, "Şu an Portekiz Milli Takımı'na ve yapacağımız maçlara odaklandım" ifadelerini kullandı.

Devreye Jesus girecek

Jorge Jesus ile anlaşmak üzere olan Fenerbahçe'nin, tecrübeli önliberoya ilk teklifi yapması bekleniyor. Real Betis ile transferde anlaşılmasının ardından yıldız futbolcuyu ikna etmek için devreye, Jesus'un gireceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Son dakika! Jorge Jesus uçakta, yola çıktı!
Habere Git

Carvalho için en fazla 5 milyon Euro

Cumhuriyet'in haberine göre 30 yaşındaki William Carvalho'nun Real Betis ile olan sözleşmesinde son seneye girilmiş olmasını dikkate alan Sarı-Lacivertliler, İspanyonllar'ın makul bir bonservis bedeli istemesini bekliyor. Fenerbahçe'nin, Carvalho için Real Betis'e en fazla 5 milyon Euro verebileceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler