Casillas: "Uyumaya korkuyordum"

20.04.2020 - 13:13 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 13:14

Porto forması giyen Iker Casillas, kalp krizi geçirdiği dönemde yaşadıklarını anlattı. Casillas, önce futbolu bıraktığını açıklamış ardından bu kararı ertelemişti. İspanyol kaleci, son durumu hakkında açıklama yaptı. Casillas dikkat çeken bir itirafta da bulundu.

Yaklaşık 1 yıl önce Porto'da antrenman yaparken kalp krizi geçiren Iker Casillas, bundan sonraki dönem ve tekrar aktif olarak futbol oynama şansı hakkında konuştu. Casillas, bir itirafta bulundu ve kalp krizi geçirdiği dönem sonrası yaşadığı zorlukları anlattı.

AJANSSSPOR

Casillas: "Uyumaya korkuyordum"

Porto'nun resmi yayın organına konuşan Casillas, "Kalp krizinden yaklaşık 1 ay sonra da çok üzgündüm. Uyumaya ve fiziksel olarak kendimi zorlamaya korkuyordum. İmkansızdı. Şimdi iyi hissediyorum. Aldığım ilaçların da bazı negatif etkileri oldu" diyerek yaşadığı zorluğu dile getirdi.

Casillas: "Sağlığım her şeyden önemli"

1 Mayıs 2019'da kalp krizi geçirdiği günden itibaren kafasında çok şeyin değiştiğini söyleyen Casillas, "O zamandan beri çok şey değişti. Gerçekçi olmak zorundayız. Benim için önemli olan tek şey sağlığım" ifadelerini kullandı.

Iker Casillas bundan sonra ne yapacak?

Casillas'ın sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona ermiş olacak. Casillas'ın kariyerine son vermesi durumunda yeni bir görev alması gerekecek. Cuma günü Casillas, İspanya Futbol Federasyonu başkanlığı için aday olacağını açıkladı. Seçimin mayıs veya haziran ayında yapılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler