Castillo için 9 milyon euro verdiler! Transferde Fenerbahçe'ye rakip çıktı...

30.01.2019 - 13:19 | Son Güncellenme: 30.01.2019 - 13:19

İslam Slimani ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de forvet transferi için en güçlü aday Benfica'dan Nicolas Castillo. Ancak sarı lacivertliler, Şilili golcüyü elinden kaçırabilir.

Castillo için 9 milyon euro verdiler!

O Jogo gazetesinin haberine göre Benfica, Castillo için Meksika Ligi ekiplerinden CF America'dan gelen 9 milyon euroluk teklifi kabul etti. Başkan Luis Filipe Vieira'nın da bu teklife sıcak baktığı ancak masada Fenerbahçe'den 1.5 yıllık kiralama için verilen 4 milyon euroluk teklifin de olduğu bildirildi.

Fenerbahçe'yi mi yoksa CF America'yı mı tercih edecek?

Gazete, transferle ilgili son kararı Castillo'nun vereceğini bildirdi. Eğer 25 yaşındaki oyuncu kariyerine Avrupa'da devam etmek isterse Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Diğer senaryoda ise kariyerine Meksika'da devam edecek.

Fenerbahçe'nin Castillo teklifi!

Fenerbahçe, 1.5 senelik kiralama için 4 milyon euro önerirken satın alma opsiyonu olarak da yine 4 milyon euro belirledi.

Şilili oyuncu, dün akşam Benfica'nın Boavista ile oynadığı maçın kadrosuna alınmamıştı.

CF America Başkanı'ndan Castillo açıklaması!

Öte yandan CF America Başkanı Santiago Banos, Castillo transferi için flaş ifadeler kullandı.

Meksika basınına açıklamalarda bulunan Banos, "Bir anda dışarıdan bazı menajerler devreye girip anlaşmayı engellemeye çalıştılar. Onları aradan çıkarmaya çalışıp direkt temas kurmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler