Castillo için kararı Usta verdi!

09.02.2018 - 09:37 | Son Güncellenme: 09.02.2018 - 09:37

Başkan Muharrem Usta büyük umutlarla transfer edilen Fabian Castillo’yu, Rıza Çalımbay’ın vetosuna rağmen elde tutma kararı aldı.

Önce Dallas sonra da Nacional’e hayır diyen Usta, Kolombiyalının bir istatistiğine güveniyor. Haftalardır sakatlıkla boğuşan Castillo buna karşın halen ligin maç başına en fazla adam geçen oyuncuları arasında lider. Kolombiyalı oynadığı 10 maçta maç başına 3,29 ile adam geçme ortalamasıyla ilk sırada.

TRABZONSPOR SOL BEK ARIYOR AMA IBANEZ, KARABÜK’TE

Trabzonspor sezon başında beri Mustafa Akbaş, Hubocan, Mas ve yeni transfer Novak’ı sol bekte oynattı… bordo-mavililerin sezon başında Karabükspor’a kiralık olarak gönderdiği Luis Ibanez ise kendisini aştı. Arjantinli sol bek takımı son sırada yer almasına rağmen İsmail Köybaşı ve Caner Erkin’den sonra en fazla isabetli orta yapan oyuncu. Ibanez, maç başına 3.7 orta atarken, 1.6’sında ise isabet sağladı.

USTA’DAN, ÇALIMBAY’A: SUS ARTIK HOCAM

Transferin bitmesinin üzerinden neredeyse bir ay geçti, Rıza Çalımbay hala istediği oyuncuların alınmadığından yakınıyor… bu durum ise yönetimin canını fazlasıyla sıkıyor. Göztepe maçından sonra “istifa” daveti alan Başkan Muharrem Usta son olarak, “kanatlara çok iyi oyuncular bulduk. Oraya transfer yapmak istedik ancak olmadı. Olsaydı daha farklı olacaktı” diyen Rıza Çalımbay’a, “yeter artık hocam. Sus” diye mesaj gönderdi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler