Caterina Bosetti: Olimpiyat altınını kazandıktan sonra boşlukta hissettim

07.09.2024 - 12:44 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 13:50

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ın yeni transferi İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti yeni açıklamalarında takımdaki hedeflerinden söz etti.

Caterina Bosetti: Olimpiyat altınını kazandıktan sonra boşlukta hissettim

AJANSSPOR – HABER

İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti, Spettacolo Musica Sport için yeni açıklamalarda bulundu. Bosetti, Türkiye’de kendisine koyduğu hedefleri açıkladı.

“Kendime kısa vadeli hedefler koymak istiyorum”

Caterina Bosetti açıklamalarında hedeflerinden şu sözlerle bahsetti: “En büyük hayalim olan Olimpiyat altınını kazandıktan sonra kendimi biraz boşlukta hissettim. Adım adım odaklanmaya karar verdim. Şu anda burada Türkiye’deyim ve kendime olimpiyatlara kıyasla daha kolay ulaşılabilecek ancak çok ileriye bakmadan, kısa vadeli hedefler koymak istiyorum. İyi bir sezon geçirmek, Türkiye Kupası’nı kazanmak, Türkiye Ligi’nde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde finale ulaşmak istiyorum.”

“VakıfBank kazanmaya alışık bir kulüp”

Bosetti açıklamalarında yeni ekibi VakıfBank için “Kazanmaya alışık bir kulüp, bu yüzden bazı kupalar kazanmaya ya da en azından tüm turnuvalarda finale çıkmaya çalışacak bir takım kurduklarını düşünüyorum. Milli takımlarından hâlâ birkaç oyuncunun takıma katılması gerekiyor. Şu anda antrenman yapıyoruz ve tam kadro olduğumuzda günlük, aylık ve sezonluk hedeflere odaklanmak için aramızda bir toplantı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kaptanından taraftarlara çağrı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler