Eski Fenerbahçeli Steven Caulker'den Galatasaray Açıklaması

Akın Ungan
27.04.2023 - 21:41 | Son Güncellenme: 27.04.2023 - 22:14

Eski Fenerbahçeli Steven Caulker, Galatasaray'a transfer olmak istediğini fakat Sarı-Kırmızılılar dışında tüm büyük kulüplerin kendisini istediğini açıkladı.

Eski Fenerbahçeli Steven Caulker'den Galatasaray Açıklaması

2019 yılında Alanyaspor ile Türkiye macerasına başlayan ve 2021'de Fenerbahçe'ye imza atan Steven Caulker, flaş açıklamalarda bulundu. Under The Cosh'a konuşan Caulker, önce Galatasaray'a transfer olmak istediğini fakat kendisini Sarı-Kırmızılılar dışında tüm büyük kulüplerin istediğini söyledi.

"Pereira yüzüme bile bakmamıştı"

Steven Caulker, "Fenerbahçe'ye geldikten 2 gün sonra Pereira geldi. Tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmamıştı. Beni hiç takmadı" ifadelerini kullandı.

"Yerime Çin’den bir oyuncu getirdi diye dalga geçmiştim"

Sözlerine devam eden Caulker, "Pereira yerime Çin’den bir oyuncu getirdi diye dalga geçmiştim ama kendisi şu an Avrupa’nın en iyilerinden Kim Min-Jae" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den sert "derbi hakemi" cevabı
Habere Git

"En çok gitmek istediğim takım Galatasaray'dı"

Steven Caulker, "Türkiye'de en çok gitmek istediğim takım Galatasaray'dı. Ancak onlar hariç bütün büyükler beni istiyordu" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük kulübüydü"

Caulker, "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyordu ama ben Fenerbahçe'ye gitmek istedim çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin en büyük kulübüydü" dedi.

Caulker'in Türkiye kariyeri

29 Aralık 1991 doğumlu Caulker, Türkiye'de Alanyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep ve Fatih Karagümrük'te forma giydi. 31 yaşındaki stoper, Ocak ayında Wigan ile imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler