Cavani, United'dan ayrılacak mı? Resmi açıklama...

03.05.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 15:55

Premier Lig'de Manchester United forması giyen Edinson Cavani ile ayrılık iddialarına yanıt Ole Gunnar Solskjaer'den geldi. Cavani ayrılacak mı? İşte yanıtı...

Cavani, United'dan ayrılacak mı? Resmi açıklama...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Edinson Cavani ile ilgili ayrılık iddiaları son dönemlerde sıkça dillendirildi. Golcü futbolcu, United'a veda edecek mi? Detaylar haberde...

Cavani'nin United'dan ayrılması gündemde

United'ın golcüsü Edinson Cavani'nin kulüple sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona erecek. Futbolcunun Güney Amerika'ya dönme konusunda istekli olduğu konuşuluyor.

Solskjaer'den Edinson Cavani açıklaması

Uruguaylı golcünün durumuyla ilgili olarak  United'ın teknik patronu Ole Gunnar Solskjaer'den bir açıklama geldi. Solskjaer, Cavani'nin kalması yönünde umutlu olduğunu ifade etti.

"1 yıl daha kalmasını istiyorum"

Futbolculuk döneminde kendisi de bir golcü olan Ole Gunnar Solskjaer, "Edinson 7 aydır oyun dışında kalmıştı ve bize gelmeden önce çok uzun süredir futbol oynamıyordu. Birkaç sakatlığı oldu. Ama kalitesini göstermek için çok çalıştık. O duygularımı biliyor. 1 yıl daha kalmasını istediğimi biliyor ve bu konu hakkında konuştuk. En özel taraftarlara sahibiz. Edinson'un da gelecek sezon onların önünde gol atmaktan ve bunu kutlamaktan daha iyi bir his yaşayamayacağını anlattım, buna söz verdim" diye konuştu.

Cavani bu sezon kaç gol attı?

34 yaşındaki futbolcu bu sezon Manchester United'da 33 maçta 12 gol 4 asistlik performans sergiledi. Daha önce transferde Fenerbahçe ile de anılan Edinson Cavani, Paris Saint Germain, Napoli, Citta ve Danubio takımlarında da oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler