Çaykur Rizespor, Bülent Uygun ile uzatıyor! Başkan Kartal açıkladı...

Salim Manav
27.04.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 27.04.2021 - 17:52

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Bülent Uygun ile sözleşme uzatacaklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Çaykur Rizespor, Bülent Uygun ile uzatıyor! Başkan Kartal açıkladı...

Süper Lig takımı Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun'un geleceği ile ilgili karar verildi. 

Ç. Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Uygun ile sözleşme yenileyeceklerini söyledi. 

Kartal, Loic Remy ve Beşiktaş maçı hakkında da açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Kartal, "Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak. İnşallah iyi oynarız ve kazanırız. Şampiyonluk yarışında etkili bir takım durumundayız. Fisktür bizi bu noktaya getirdi. Beşiktaş bu maçı alırsa yarışta önemli bir avantaj elde eder. Fakat ben takımımızın kazanacağını düşünüyorum." dedi. 

'Bülent Uygun ile uzatacağız'

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Bülent Uygun ile sözleşme uzatacaklarını ifade eden Başkan Kartal, "Hoca sözleşmelerinde bir maddemiz var. Bu madde de; 'Hoca, kulüpten ayrılmak isterse 2 maaş öder, kulüp hoca ile yollarını ayırmak isterse 2 maaş öder' Bu ne demektir; hoca bizi, biz de hocayı istiyorsak devam ederiz. Bülent Uygun ile de devam etmek istiyoruz. Bülent Uygun ile sözleşme uzatacağız. Bülent Uygun ile iyi anlaşıyoruz, hocamız da bizi sevdi, ailesi de aslen Rizeli, aramızda iyi bir diyalog oldu." diye konuştu. 

Başkan Kartal, Remy'den umutlu

Loic Remy'ye de ayrı bir parantez açan Karta, "Loic Remy sıkıntılı bir süreç geçirdi ve o süreci atlattı. Remy'nin şu anda sağlık durumu ve formu çok iyi. Gelecek sezon Remy'nin takımımıza daha faydalı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu. 

Hasan Kartal sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Fenerbahçe, Vedat Muriç'in ilk taksitini ödemişti. Toplamda 3 taksitle ödeme yapılacak. Fenerbahçe sözleşmenin gereklerini yerine getiriyor, zaten sözleşme maddelerine uymasalar hukuki süreç başlardı." 

Senin için hazırladığımız haberler