Çaykur Rizespor, Emirhan Topçu için gelen teklifi açıkladı

03.05.2024 - 15:02 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 16:34

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, gösterdiği performansla transferin gözdesi isimleri arasında yer alan 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu için kulübe gelen teklifi açıkladı. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor, Emirhan Topçu için gelen teklifi açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında bu akşam deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Çaykur Rizespor'da Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır; teknik direktör İlhan Palut, kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jonjo Shelvey ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Emirhan Topçu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Amacımız İstanbul'dan kazanarak dönmek"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "Çaykur Rizespor olarak Avrupa hedefimiz devam ediyor. Bu açıdan Beşiktaş maçının önemi arttı. Sezon öncesi genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir takım oluşturduk. Şu anda da izleyenlerin keyif aldığı bir takımımız var. Bu akşam rakibimiz Beşiktaş. Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Amacımız İstanbul'dan kazanarak dönmek." dedi. 

Emirhan Topçu için gelen teklifler

Bakır, bu sezon yeşil beyazlı formayla sahaya çıktığı 31 maçta gösterdiği performansla hem yurt içindenhem de yurt dışından birçok kulübün transfer listesine giren avunma oyuncusu Emirhan Topçu için gelen teklifi açıkladı.

Hasan Yavuz Bakır; 23 yaşındaki Emirhan Topçu için LaLiga ekibi Las Palmas ve Avrupa'dan teklifler aldıklarını söyledi.

Jonjo Shelvey takımda kalacak mı?

Premier Lig takımı Nottingham Forest'tan sezon öncesinde kiralanan Jonjo Shelvey'ye de ayrı bir parantez açan Hasan Yavuz Bakır, "Jonjo Shelvey, Rize'de mutlu, bizler de Shelvey'in performansından memnunuz. Ancak Shelvey'in kulübü Nottingham Forest ile sözleşmesi devam ediyor. Maddi şartlar oluşursa Shelvey'i kadromuza katacağız." dedi.

"İlhan Palut'la prensipte anlaştık"

"İlhan Palut ile sözleşme uzatacak mısınız?" sorusuna ise Bakır, "İlhan Hoca ile aramızda hiçbir problem yok. İlhan Hoca'yla tekrardan anlaşma konusunda maddi bir sorun yaşanmayacaktır. İlhan Hoca'nın önümüzdeki sezon Rizespor'da olmasını çok güçlü bir şekilde istiyoruz. Şu anda resmi anlamda bir adım atılmadı. İlhan Hoca, Rizespor'da mutlu. Biz de hocamızdan memnunuz. Şahsi yorumum; İlhan Hoca gelecek sezon Rizespor'da devam edecek. İlhan Hoca ile sözleşme uzatma konusunda prensip olarak anlaştık. Fakat şu anda resmi imzalar atılmadı. Resmi olarak biten bir şey yok" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler