Süper Lig Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 2-0 (Yazılı Özet)

04.10.2024 - 21:17 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 21:58

Süper Lig'in yedinci hafta açılış mücadelesinde Çaykur Rizespor, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-1 kazandı. İşte detaylar...

Süper Lig Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 2-0 (Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 7. hafta açılış mücadelesinde İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor, Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor'u ağırladı.

Rizespor gol orucunu bozdu

Ligin ikinci haftasında Adana Demirspor'a karşı aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından oynadığı 5 mücadelede gol atamayan Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u ağırladığı mücadelede gol atarak bu seriye son verdi.

Jurecka golle tanıştı

Karşılaşmadaki ilk gol 38. dakikada Yeşil-mavili ekibin Slavia Prag'dan transfer ettiği 30 yaşındaki forvet Vaclav Jurecka'dan geldi.

Mücadelenin 44. dakikasında Rizespor'un 2. golünü atarak skoru belirleyen Husniddin Alikov, bu sezon ise kendisinin 3. golünü attı.

Konuk ekibin maçtaki tek golü ise 87. dakikada Adolfo Gaich'ten geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin geçtiğimiz transfer döneminde kadrosuna kattığı Gaich, Süper Lig'de gol ile tanışmış oldu.

Puanını 7 yaptı

İlhan Palut ve öğrencileri bu mücadelenin ardından puanını 7'ye çıkardı.

Akdeniz ekibi ise 8 puanda kaldı.

Gelecek hafta maçları

Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor, Bodrum FK deplasmanına konuk olacak. Antalyaspor ise evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler