İşte Süper Lig'in Yeni Ekibi Çaykur Rizespor'un Transfer Çalışmaları

27.06.2023 - 20:12 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 20:22

Transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig’e ikinci olarak yükselen Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarında daha dikkatli ve temlili hareket edecek. İşte detaylar

İşte Süper Lig'in Yeni Ekibi Çaykur Rizespor'un Transfer Çalışmaları

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

1 sezon aradan sonra tekrar Süper Lige dönen Çaykur Rizespor, transferde daha temkinli ve güvenli adımlar atılması planlandığı öğrenildi. 

Çaykur Rizespor, henüz siftah yapmadı

Teknik direktörlüğe ligin önemli isimlerinden İlhan Palut’u getiren yeşil-mavililer henüz hiç bir futbolcu ile sözleşme imzalamadı.  

Fernando ve Ahmed Hassan, transfer radarında

Antalyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Fernando ile Alanyaspor’un Olimpiakos'tan kiraladığı Mısırlı forveti Ahmed Hassan’ın şartlarının sorulduğu ve yüksek maliyetlerinden dolayı vazgeçildiği, Gaziantep FK’lı Maxim için ise hiçbir girişimde bulunulmadığı gelen bilgiler arasında.

Çaykur Rizespor'da 11 ayrılık gerçekleşti

Öte yandan Çaykur Rizespor yönetimi geçtiğimiz günlerde kiralık sözleşmeleri biten Bahadır Öztürk, Haqi Osman, Ogün Özçiçek, Abdullah Yiğiter, Kerem Kalafat ve Emircan Altındiş ile, sözleşmeleri süreleri sona eren Amilton, Gökhan Gönül, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie ve Alper Potuk’a teşekkür edip yolları ayırmıştı.

Karadeniz temsilcisi, geçtiğimiz sezonu TFF 1. Ligi 68 puanla 2. sırada tamamlamış ve doğrudan Süper Lig'e adım atmıştı.

İşte Fernando ile Ahmed Hassan'ın performansı

31 yaşındaki Antalyasporlu Fernando bu sezon 30 maçta ilk 11 sahaya çıkmış, 5 gol ve 2 asist katkı verirken;  Olimpiakos'tan kiralan Alanyaspor’lu Ahmed Hassan ise 22 maçta ilk 11 başlamış, 11 gol ve 1 asistlik performans üretmişti.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor'da, 11 oyuncuyla yollar ayrıldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler