Çaykur Rizespor'a dünyaca tanınan üç futbolcu!

Eren Tuncay
28.07.2021 - 11:36 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 11:37

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, çok yetenekli, kendilerini dünya futboluna kanıtlamış 3 futbolcuyu daha transfer edeceklerini bildirdi.

Çaykur Rizespor'a dünyaca tanınan üç futbolcu!

Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde sezon öncesi üçüncü kampını yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon hazırlıklarının hızla devam ettiğini söyledi.

"Çok önemli isimler geldi"

Takıma çok önemli takviyeler yapıldığını anlatan Uygun, "Yaptığımız transferler, takıma çok önemli takviyeler sağladı. Anıl, Alper, Holmen gibi çok önemli transferlerimiz var. Çok yetenekli arkadaşlar kendileri. 2. etabımızda takımımıza yine takviyelerimiz oldu. Onlar tabii bazı sıkıntılardan dolayı 1 ay kadar gelemediler, o yüzden idmansız olmaları bizim için handikaptı." diye konuştu.

Kendisini dünya futboluna kanıtlamış 3 oyuncu

Transfer çalışmaşarının devam ettiğini bildiren Uygun, "Tabii transfer kolay olmuyor. Başkanımız, istediğimiz isimler üzerinde çalışıyor. İstediğim 2 futbolcu daha vardı. Onlar bazı nedenlerle aramıza katılmayabilir ama çok yetenekli, kendisini dünya futboluna kanıtlamış 3 futbolcuyu daha aramıza katacağız." ifadelerini kullandı.

Uygun, Gökhan Gönül transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oyuncunun son 10 yılda Türk futboluna damga vurduğunu, tecrübesiyle takıma çok şey katacağını düşündüğünü kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler