Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, bireysel hatalardan dert yandı

Orhan Gülek
05.03.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 19:53

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında evinde GZT Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, bireysel hatalardan dert yandı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor ile GZT Giresunspor karşı karşıya geldi. Rize'de oynanan karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazanan Giresunspor oldu.

 

Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.

"Hiç istemediğim bir şey"

Korkmaz "Üzücü kendi evimizde kaybettik. İyi başladık ama işte kazanmamanın verdiği duyguyla beraber takım geri kaçtı, hiç istemediğim bir şey. Bir de yediğimiz goller bireysel hata olunca o da istemediğimiz bir şey oldu. Ama yola devam edeceğiz, savaşmaya devam edeceğiz.Yani kazanacağız, kazanmak için her şeyi yapacağız. Yapacağımız bu. Eğer içeride kaybettiysek deplasmanda kazanacağız. Oyunculara da söyledim. Gerçekten zor bir dönem ama herkes karakter koyacak.  Herkes inanacak." dedi.

"Bu süreçleri ben yaşadım"

İlk golü attıktan sonra takımda bir geri çekilme meydana geldiğini dile getiren Korkmaz,  Bu süreçleri ben yaşadım. Çok iyi biliyorum ama nasıl içeride kaybediyorsak, dışarıda kazanmamız gerekir. Tabi ki maç kaybedeceğiz ama böyle kaybetmemiz gerekir. Dolayısıyla Kasımpaşa maçı ve diğer maçlar bizim için daha düellosu yüksek oldu. Cesaretli ve inanarak, korkmadan devam etmemiz gerekir" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler