Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Pendikspor beraberliği sonrası konuştu

Orhan Gülek
05.12.2022 - 23:16 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 00:19

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, kaçan 2 puana üzülüyor.

Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Pendikspor beraberliği sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasının kapanış mücadelesinde Çaykur Rizespor evinde Pendikspor'u ağırladı. Zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2 puan kaybından dolayı üzgündü. 

"Maç içerisinde ikiyi bulabilirdik"

Son dakikalarda yenilen gole üzüldüklerini ifade eden Korkmaz, "Maç biterken golü yedik. Topun hakimi Pendikspor'du ama oyunun hakimi bizdik. Pozisyon vermeden son dakikada yediğimiz golle kazanamadık. Pozisyon vermeden maç berabere bitti. Maç içerisinde ikiyi bulabilirdik. Bu durumlarda akıllı olmamız gerekirdi. İki küçük detayda hareketli oyunda maalesef golü yedik." diye konuştu.

Korkmaz'dan Pendikspor analizi

Pendikspor'un genel olarak ceza sahasında poziyonlara giren bir takım olamadığını dile getiren Bülent Korkmaz, "Rakip çok pozisyona girebilen bir takım değil ama küçük detaylar sonucu belirliyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor 3 puanı 90+6'da bıraktı
Habere Git

"Faul yapsak, pozisyon verme şansımız olmayacak"

Yenilen golde oyuncularının tercihini eleştiren Korkmaz, "Baktığınız zaman son pozisyonda faul yapsak, duran toplarda iyi olduğumuz için pozisyon verme şansımız olmayacak. Futbolda küçük detaylar çok önemli. Maalesef böyle şeyler var. Önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'da rota Tuzlaspor

Bu sonucun ardından iki takım da 26 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Çaykur Rizespor, Tuzlaspor deplasmanına gidecek. Pendikspor, sahasında Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler