Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe ve İsmail Kartal açıklaması!

30.12.2019 - 16:11 | Son Güncellenme: 30.12.2019 - 16:15

Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe ve İsmail Kartal açıklaması!

Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Fenerbahçe maçı ve teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği hakkında açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, Rizespor’dan ayrılıyor mu? Rizespor kaç transfer yapacak? Bal, çarpıcı ifadelere imza attı.

Yılmaz Bal, Radyospor canlı yayınında açıklama yaptı

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Yılmaz Bal’ın açıklamaları şu şekilde:

Yılmaz Bal: "Fenerbahçe maçı berabere bitebilecek bir maçtı"

Fenerbahçe maçı, gol atanın kazanacağı bir maçtı. İki takım da pozisyona çok giremedi. Duran top ve uzaktan atılan şut durumu belirledi. Berabere bitecek bir maçtı. Ummadığımız anda geriye düştük. Bizim adımıza talihsiz bir maç olduğunu söyleyebilirim.

Yılmaz Bal: "Daha fazla puan alabilirdik"

Ligin ilk yarısını 20 puanla bitirdik. Daha fazla puan alabilirdik. Şanssızlıklar olmasa 26-27 olabilirdik. Hedefim 20 puanın üzerine çıkmaktı. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Rizespor izlettirmek istiyoruz.

Yılmaz Bal: "İsmail Kartal ile yola devam ediyoruz, ayrılık yok"

Hocamızla devam ediyoruz. Maçtan sonra kendisiyle görüştük, oturduk. Yapacağımız işlerle ilgili konuştuk. Ligin ikinci yarısına hocamızla çıkacağız. Hocamız İsmail Kartal görevine devam edecektir. Herkes bunu bilsin.

Rizespor kaç transfer yapacak?

Forvet, orta saha ve defans bölgesine takviyeler yapacağız. İsmail hocamız ile de bu konuda görüştük. Stoper transferi yapmak istiyoruz. Bazı oyuncular ayrılacak. Bunu birkaç güne açıklayabiliriz. Alacağımız oyuncularla ilgili çalışıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler