Çaykur Rizespor'dan flaş İlhan Palut kararı! Sözleşmesi...

İsa Kethüda
26.05.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 22:16

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Teknik Direktör İlhan Palut ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladığını açıkladı. İşte detaylar.

Çaykur Rizespor'dan flaş İlhan Palut kararı! Sözleşmesi...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor 2024-2025 sezonu için Teknik Direktör İlhan Palut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

İlhan Palut ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

Çaykur Rizespor, İlhan Palut ile bu sezon Trendyol Süper Lig’de 38 haftada 50 puan toplayarak rahat bir sezon geçirdi. 

Çaykur Rizespor’un resmi hesabından yapılan paylaşımda Palut ile imza töreni düzenleneceği duyurularak “Çaykur Rizespor’umuz teknik direktör İlhan Palut ile 2024-2025 sezonu için 1 yıllık anlaşma sağladı.

Deneyimli ve başarılı teknik direktör İlhan Palut için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek. Teknik direktörümüz İlhan Palut'u yeniden tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Rizespor performansı

47 yaşındaki teknik adam Çaykur Rizespor ile çıktığı 40 karşılaşmada 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyetle 53 puan topladı ve maç başına da 1.33 puan ortalaması yakaladı.

"Bugün Hatayspor daha hazır bir görüntü verdi"

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor, Mersin'de oynanan karşılaşmada Hatayspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin son maçının bir çok takım için çok kritik bir hafta olduğunu belirterek, "Biz de biliyorsunuz çok iyi götürdüğümüz bir sezonu Avrupa iddiasını uzun süre sürdürebildiğimiz bir sezonu, bir önceki periyottaki 3 maçta maalesef kırılma anları, son dakika golleriyle bir şekilde uzaklaştık. Ve bugünkü maça geldik. Bugün de iyi mücadele etmek istiyorduk.

Birçok eksiğimiz vardı takımda. Ama ona rağmen sahaya sürdüğüm oyuncular elinden geleni yaptılar. Bazen motivasyonu böyle durumlarda 'en top' haline ulaştırmakta zorlanıyoruz takım olarak, teknik adam olarak. Bugün de Hatayspor daha hazır bir görüntü verdi. Daha hedefe kilitlenmiş bir görüntü verdi ve kazandılar. Onları tebrik ediyorum. Bir sezon bitti. Galatasaray'ı kutluyorum. Küme düşen takımlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Oyuncularıma da bir sezon gösterdikleri mücadeleden dolayı, daha iyisini yapabilir miydik? Kesinlikle evet. Teşekkür ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler