Çaykur Rizespor'dan forvet transferi ve Beşiktaş açıklaması!

02.09.2019 - 17:50 | Son Güncellenme: 02.09.2019 - 14:55

Çaykur Rizespor'dan forvet transferi ve Beşiktaş açıklaması!

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Beşiktaş maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: "Beşiktaş maçında 1 puan alarak zoru başardık"

Beşiktaş camiası bizi çok iyi şekilde karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beşiktaş sahasında güçlü oynayan bir takım. Yeni bir döneme girdiler. Biz 1 puan alarak zoru başardık. Şansımız da yanımızda olsa 3 puanla ayrılabilirdik, olmadı. Maç içinde Beşiktaş’ın çok üstün olduğu anlar da oldu. Oyun disiplininden kopmadık. Henüz tam hazır değiliz. Ona rağmen güzel bir oyun çıkarmaktan mutluyuz.

Hasan Yavuz Bakır'dan hakemlere mesaj

İsmail Kartal’ın çok büyük emekleri var. Henüz 3 hafta geride kaldı. Asla şımarmayacağız ve tedbiri elden bırakmayacağız. Beşiktaş gibi bir takıma karşı oyunu çirkinleştirmedik. Hakemlerin hataları vardı. Biz de tepki gösterdik. Oyuncularımızın maruz kaldığı bazı hareketler ortada. Her zamanki gibi hakemlerin daha az hatayla maç yönetmesi için onlara yardımcı olmak gerek. Esas davranış şekli bu olmalı.

"Geçen sene acı duyduğumuz şeyler tekrar edilince futboldan soğuyoruz"

İşin özünde karşılıklı dayanışma olmalı. Biz kulüp olarak bu konuda kararlıyız. Oyuncularımız da hakemlere yardımcı olmaya çalışıyor. Futbol bir bütün olarak güzelleşebilir. Maç içinde hakkımızın yenildiği pozisyonlar var. Futbolda bunları görebiliyoruz. Keşke daha doğru kararlar verilseydi. Bundan sonraki haftalarda daha dikkatli davranılması gerekiyor. Geçen sene acı duyduğumuz şeyler tekrar edince futboldan soğuyoruz.

Hasan Yavuz Bakır, hakemle konuştukları o anı anlattı

Maçtan sonra hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile denk geldik. Fotoğrafları gösterdim. Karşılıklı bir diyaloğumuz oldu. Verdiği kararların doğru olduğunu savundu. Ben de gayet saygılı şekilde farklı beklentilerimizin olduğunu aktardım. Futbolun içindeki hareketler bazen bizleri istemediğimiz noktalara sevk edebiliyor. Futbolun içindeki bütün paydaşların dayanışması gerek. Her hafta 1-2 hakemin sistem dışına itilmesini savunmak olmaz. Tabi ki karar vericilerin de daha dikkatli olması yönünde fikrimiz var.

Rizespor taraftarlarına müjde: "1-2 transfer açıklayabiliriz"

Bugün 1-2 transfer üzerinde çalışıyoruz. Gün içinde bir olumsuzluk yaşamazsak 1-2 transfer açıklayacağız. 2 oyuncu da hücum pozisyonundaki arayışlarımızdan. Son gün mutlaka transfer yapalım diye düşünmüyoruz. Yanlış tercihler yapmak istemiyoruz. 2 aydır forvet için çalışıyoruz ama mantıklı hamleler yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah akşam saatlerine kadar sonuç alırsak duyuracağız. Fakat; kadromuza takviye şart. Defans için de düşüncemiz vardı ama önceliğimizin hücum olmasını hocamız da istedi. İnşallah güzel haberleri taraftarlarımıza verebiliriz.

Senin için hazırladığımız haberler