Çaykur Rizespor'dan Galatasaray ve Vedat Muriç açıklaması!

10.05.2019 - 15:55 | Son Güncellenme: 10.05.2019 - 18:55

Çaykur Rizespor'dan Galatasaray ve Vedat Muriç açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında yaptığı çıkışla dikkat çeken Çaykur Rizespor’da gözler Galatasaray maçına çevrildi. Karadeniz ekibi bu maçta alacağı 3 puanı çok önemsiyor.

Hasan Yavuz Bakır, Radyospor'da soruları yanıtladı

Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtladı. Bakır, Vedat Muriç’in geleceği hakkında da konuştu.

"Galatasaray karşısında mutlaka kazanmak istiyoruz"

Çaykur Rizespor yapılmamış bir şey yapmak istiyor. Türkiye Ligi’nde ilk yarıyı 12 puanla kapatıp daha sonra ligde kalmayı başaramamış. Biz kalan maçları kazanarak Avrupa’ya gitmek gibi bir niyetteyiz. Galatasaray karşısında mutlaka kazanmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısındaki performansımız inançlı olmamızı sağlıyor. Güzel futbol oynuyoruz. Aldığımız sonuçlar da tatminkar. Futbolseverler de bizi ligin ikinci yarısında en iyi top oynayan takımı yakıştırması yapıyor. Hafta başından beri camia olarak Galatasaray maçını nasıl kazanacağımıza odaklandık. İnşallah bu hayalimizi gerçekleştiririz. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

Aatif ve Vedat Muriç, Galatasaray maçında sahada olacak mı?

Aatif çok heyecanlı. Galatasaray maçında oynamak istediğini söyledi. Sakatlığı söz konusuydu. Takımla çalışıyor. Son karar Okan Buruk hocamızındır. Aatif, 10 gündür tam anlamıyla antrenman yapmadı. Vedat’ın da gribal bir problemi vardı. Vedat da antrenmanlara katılıyor. Daha iyi durumda. O konuda rahatladığını söyleyebiliriz. İnşallah performansıyla yerine gelir. Galatasaray maçında önemli kozlarımızdan biri Vedat olacak.

"Vedat Muriç için resmi bir transfer teklifi almadık"

Şu anda Vedat Muriç için bize ulaşan resmi bir teklif yok. Bonservis çalışması da yapmadık. Resmi bir teklif gelir, şartlar uygun olur, Okan Buruk ve futbolcumuz da isterse bakarız. Futbolcunun hayallerine de saygı duyarız. Ama her iki tarafın da mutlu olması gerek. Rizespor’un menfaatleri de önemli. Vedat’ın hayallerine saygı duyarız ama ortak bir noktada buluşmamız durumunda ancak transfere izin verebilir. Ancak; Rizespor’a herhangi bir teklif ulaşmadı.

Rizespor taraftarlarına mesaj

Birlikte başarabiliriz diye bir slogan kullanıyoruz. Taraftarlarımızın performansımızın yükselmesinde payı var. Galatasaray maçında da onlardan destek bekliyoruz. Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı kazanmanın keyfini yaşamak istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz.

Senin için hazırladığımız haberler