Çaykur Rizespor'dan hedef ve Zafer Görgen açıklaması!

02.12.2019 - 15:50 | Son Güncellenme: 02.12.2019 - 15:56

Çaykur Rizespor'dan hedef ve Zafer Görgen açıklaması!

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, İttifak Holding Konyaspor karşısında 3-1 kazandıkları maç ve ligdeki hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakır, deplasman karnelerini düzeltmek istediklerini ve Kayserispor maçının da bu anlamda büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca Bakır, genç kaleci Zafer Görgen’in Türkiye’de başarılı kalecilerden biri olacağına dikkati çekti.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: "Devreye kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz"

Konyaspor karşılaşmasında galip gelmek iyi oldu. Ligde istediğimiz seviyede değildik. Ligde devreye kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Konyaspor da zor günler geçiriyor. Onlar da galip gelmek istiyordu. Kazanmak bizi mutlu etti. 17 puana ulaştı. Sezon başında 23-25 puan barajını yakalayabilir miyiz diye düşünüyorduk. Koşullar mümkün görünüyor.

Hasan Yavuz Bakır: "Sakat oyuncularımız bizi etkiledi"

Şanssız dönemler geçirdik. Sakat oyuncularımız da bizi etkiledi. El Kabir, Boldrin, Gökhan gibi futbolcularımızın sakatlığı vardı. Şanssızlık yaşadığımız ligde aldığımız bu galibiyet bize moral oldu. Tabi ki devamı gelsin istiyoruz.

Hasan Yavuz Bakır: "Deplasman karnemizi düzeltmek istiyoruz"

Denizlispor’a çok şanssız bir şekilde mağlup olduk. Bunun gibi 2-3 maç örnek verebiliriz. Sezon başındaki kadro planlamamızı düşünürsek farklı bir noktada olmamız gerekirdi. Bazı futbolcularımız adaptasyon sürecini atlatamadı. Deplasmandaki oyunun ofansif olarak sorunları bize olumsuz yansıdı. Kayseri maçına bu anlamda bir telafi maçı olarak bakıyoruz.

Lig ve kupadaki hedefleri...

Açıkçası Kayserispor maçını kazanarak iç sahadaki kayıpları da telafi etmiş olacağız. Kayserispor maçında 3 puan istiyoruz. Kupada da mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyoruz. Turu geçmek için avantaj sağlamak istiyoruz. Amacımız her iki kulvarda kazanan takım olabilmek.

Hasan Yavuz Bakır: "Zafer Görgen, Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olacak"

Zafer Görgen gibi genç arkadaşlarımıza yatırım yaptık. Talbi, Atakan gibi oyuncular var. Zafer hakikaten eline geçen şansı iyi kullandı. Antalya maçında hem 3 puan kazandırdı hem de özgüven depoladı. Zafer’den memnunuz. Çok çalışkan bir kaleci. İnşallah Türkiye’nin iyi kalecilerinden biri olacak. Zafer dışında da kaliteli kalecilerimiz var. Zafer’in iyi bir kaleci olacağına şüphemiz yok.

Senin için hazırladığımız haberler