Çaykur Rizespor’dan Okan Buruk ve Vedat Muriç açıklaması

14.03.2019 - 15:21 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 18:21

Çaykur Rizespor’dan Okan Buruk ve Vedat Muriç açıklaması

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal’dan teknik direktör Okan Buruk ve takımın golcüsü Vedat Muriç hakkında açıklama geldi.

Yılmaz Bal, Buruk için Beşiktaş; Muriç için ise Fenerbahçe iddialarını cevapladı.

 

 

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Bal, şöyle konuştu:

 

“Bu sezon 41 puanı bulan takım küme düşme korkusu yaşamaz diye düşünüyorum. Başarımızın en büyük sebebi; Okan Hoca ile uyumumuz, Okan Hoca ile fikirlerimiz uyuşuyor. Ara transfer döneminde yaptığımız transferlerden %100 verim aldık. Bu hafta rakibimiz Konyaspor, Konyaspor ligin dirençli takımlarından. Bizim için ve onlar için zor bir maç. Rakibimiz 6 maçtır kazanamıyor fakat bu onların kötü olduğunu göstermiyor. Kazanmak için ve iyi futbol oynamak için Konya’ya gidiyoruz.”

 

Bal, Okan Buruk, Vedat Muriç ve Gökhan Akkan’la ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Gökhan’ın transferi konusunda Galatasaray’la görüşmemiz olmadı. Kazanılan başarıda Gökhan'ın da payı büyük fakat takımdaşlık duygusu çok daha önemli. Vedat Muriç oyunculuk ve karakter olarak muazzam bir kişilik. Vedat’la ilgili transfer iddialarını ben de basından takip ediyorum. Vedat’ın transferiyle ilgili tarafımıza gelen teklif yok. Okan Buruk çok değerli bir teknik adam, Benim sportif direktörlük ilk deneyimim Okan Hoca bana çok yardımcı oldu. Okan hoca, kendini işine vermesi, karakteri, dünyadaki oyunculara hakim oluşuyla sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da görev alabilecek bir teknik adam. Okan hoca ile uzun yıllar çalışmak isterim. Beşiktaş konusunu ben de sizler gibi basından takip ettim”

Senin için hazırladığımız haberler