Çaykur Rizespor'dan Okan Buruk ve Vedat Muriç için resmi açıklama!

27.05.2019 - 15:47 | Son Güncellenme: 27.05.2019 - 18:47

Çaykur Rizespor'dan Okan Buruk ve Vedat Muriç için resmi açıklama!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör Okan Buruk’un geleceği ve golcü futbolcu Vedat Muriç’in Fenerbahçe’ye transfer durumu hakkında açıklamalar yaptı. Ayrıca Bakır, Azubuike’nin Trabzonspor’a transfer konusuna da değindi. Okan Buruk Rizespor'dan ayrılacak mı? Vedat Muriç Fenerbahçe ile anlaştı mı? Azubuike ayrılıyor mu? 

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Okan Buruk, Rizespor ile yola devam edecek mi?

Okan Buruk ile bir görüşme yapacağız. Maçtan sonra kucaklaşıp kendisini İstanbul’a uğurladık. Okan Hoca ile ilgili bir problemimiz yok. Sadece izlenimlerimi paylaşıyorum. Son günlerde başkanımızla da sürekli birlikteydi. Okan Hoca ile kan uyuşması yaşanmıştır. Rizespor’a katkı verdi.

"Okan Buruk'un göreve devam edeceğine inanıyorum"

Beraber çalışacak mıyız? Bu hafta içinde bir kez daha bir araya gelip karar verelim cevabı oldu. Herkesin hayalleri var. Bizim düşüncemiz; Okan Buruk ile yola devam edeceğiz yönünde. Görüşmeden sonra resmi sonucu ifade edebiliriz. Benim görüşüme göre Okan Hoca ile gelecek sene devam edeceğiz.

Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye mi Toulouse'a mı gidecek?

Vedat Muriç konusunda Toulouse ekibinden teklif geldi. Ama temaslar var, aracılar oluyor. Bilgi almak istiyorlar. Fenerbahçe Kulübü, direkt başkanımızla temas kurdu. Bir görüşme yapılacak. Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal konuyu takip ediyor. Şu takıma yakındır diyemeyiz. Kulübümüzün transferden para kazanıyor olması lazım. Ekonomik anlamda sıkıntıyı çözme adına beklenti içindeyiz.

"Vedat Muriç'in durumu 1 hafta içinde netlik kazanır"

İnşallah Vedat Muriç ve Rizespor’un menfaatleri doğrultusunda bu süreci yaşarız. Vedat’ı çok seviyoruz. Taraftarımız da onu çok seviyor. Şehre adaptasyonu olağanüstü. Ama futbol bu. Hayallerle birlikte ilerliyor ve güçleniyor. Her kulüp transferden para kazanmak ister. Kendisini çok seviyoruz ama kulübün menfaatleri doğrultusunda bir rakam ortaya çıkarsa transfere izin veririz. Vedat ile ilgili 1 hafta içinde daha net konuşabiliriz.

Azubuike, Trabzonspor'a mı gidiyor?

Azubuike’nin Trabzonspor ile görüşme yaptığına dair bir bilgimiz yok. Çok sevilen bir oyuncu. Hakikaten de başarılı ve taliplileri var. Kadromuzda olmasını arzu ederiz. Bu transfer konusunda çok rakibimiz olduğunu da biliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler