Çaykur Rizespor'dan resmi açıklama! El Kabir, transfer...

26.08.2019 - 17:44 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 14:51

Çaykur Rizespor'dan resmi açıklama! El Kabir, transfer...

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un Basın Sözcüsü ve Yöneticisi Hasan Yavuz Bakır, Radyospor’da çarpıcı açıklamalar yaptı. Ligde 2’de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Bakır, El Kabir’in tesislerde unutulduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: "Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz"

2’de 2 yapmak önemli. Klişe bir cümle ama Allah çalışana veriyor. Biz hakikaten uzun zamandan beri camia olarak çalışıyoruz. Birlik içindeyiz. İyi niyetle bir efor sarf ediyoruz. Tüm kulüpler de çalışıyor. Bizde inanılmaz bir amatör ruh var. Ortak değerlerimize sarılmış vaziyetteyiz. Bu çok önemli. Çalışmaların karşılığını alıyoruz ve Allah da yardım ediyor. Kadromuzu değiştirdik, santrafor sıkıntımız var. Yeni oyuncularımız tam hazır değil. Tüm bunlara rağmen iyi bir yoldayız.

"İşi sıkı tutmak zorundayız"

İsmail Kartal sorunlara ve eksiklere takılmadan, elindeki şartları iyi kullanarak bizi iyi bir noktaya getirdi. Biz de maddi ve manevi destek olmaya çalışıyoruz. Geçen seneki yerden devam ediyor olmak bizim için önemli. Ama 2 galibiyet bir anlam ifade etmiyor. İşimizi sıkı tutmak zorundayız. Bu çalışma düzenimizi bozmadan Rizespor’u iyi bir noktaya taşımak istiyoruz. İnşallah başarılı şekilde devam ederiz.

"Beşiktaş'a iç sahada dur demek istiyoruz"

Beşiktaş’ın iç sahadaki performansı ortada. Takdire şayan bir performansları var. Rizespor da önemli oyunculara sahip. Önemli bir sınava hazırlanıyoruz. Santrafor noktasında transferi bitiremedik. Bir seçeneğimiz vardı, El Kabir sakatlık yaşadı. 5-6 ay aramızda olmayacak. Transfer bu haftaya yetişecek mi bilemiyoruz. Biz takımımızdaki arkadaşlara, uyuma ve kolektif anlayışa, mücadele güçlerine büyük bir güven duyuyoruz. İstanbul’da Beşiktaş’ın başarılı grafiğine ‘dur’ demek istiyoruz. Alacağımız galibiyet bizim açımızdan çok değerli olur. Rizespor’un savaşçı görüntüsünü göstermek istiyoruz. Umarım bu beklentimiz gerçekleşir. Beşiktaş’ın kaliteli bir takımı, hocası ve taraftarı var. Birden fazla rakiple boğuşmak zorunda olacağız. Handikaplarımız var ama inancımız da var. Hedef 3 puan.

El Kabir tesislerde unutuldu mu?

Geçmiş yıllarda basın mensupları haber hazırlarken doğru haberi aktarma sorumluluğuna sahipti. Son zamanlarda bu göz ardı edilmeye başlandı. Rizespor tesisleri ile stadyum arası arabayla 5 dakika sürmüyor. Takımın çıkışı esnasında birden fazla insan görev alıyor. Oyuncular için çalışırlar. Futbolcu tesislerde unutulur mu yahu? Bu çok trajik bir iddia.

Neden stada sonradan geldi? İşte gerçekler...

El Kabir’in rutin bir uygulaması vardı. Süreci uzayacağı öngörüldüğü için ve takım da gecikmesin diye sonradan geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın maça gelme durumu vardı. Takımı bir an önce gönderelim diye karar alındı. Bir yöneticimiz orada kaldı. Planlandığı gibi de oldu. 10-15 dakika falan geçti. Yöneticimiz de kendi aracıyla berabere stada getirdi. Ama konu çarpıtıldı. Hiçbir kulüp futbolcusunu tesislerde unutmaz. Ayrıca 18’de olmayan bir oyuncu değil. Forvetteki tek opsiyonumuzdu. Mümkün mü böyle bir şey? Bir sürü kişi orada var. Tedavisi vardı ve biraz daha kalması gerekiyordu. Durum bu. Haber ses getirsin diye böyle haberler çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler