Çaykur Rizespor'dan resmi Seleznyov ve Vagner Love açıklaması!

12.12.2018 - 13:47 | Son Güncellenme: 12.12.2018 - 16:47

Çaykur Rizespor'dan resmi Seleznyov ve Vagner Love açıklaması!

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Akhisarspor'da kadro dışı kalan Yevhen Seleznyov ile anlaştığı, Beşiktaş'ın golcüsü Vagner Love için kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi. Rizespor'dan Yevhen Seleznyov ve Vagner Love'la ilgili açıklama geldi.

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Seleznyov düşündüğümüz bir oyuncu'

Aytemiz Alanyaspor maçının zor ve önemli bir maç olduğunu ifade eden Yılmaz Bal, Yevhen Seleznyov ve Vagner Love iddialarına cevap verdi. Bal, "Yevhen Seleznyov çok değerli bir oyuncu. Seleznyov düşündüğümüz bir oyuncu fakat Seleznyov kadro dışı kalsa da şu anda bir takımı var. Saygılı davranmak zorundayız. Seleznyov ile görüşmemiz olmadı. Vagner Love, Seleznyov gibi önemli bir golcü. Vagner şu anda gündemimizde yok. Beşiktaş Kulübü'ne herhangi bir teklifimiz olmadı" dedi. 

'Galatasaray maçında verilmeyen bir golümüz de vardı'

Zor bir süreçte göreve geldiğini belirten Yılmaz Bal sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Çaykur Rizespor'da zor bir süreçte görev aldım. Kulübümüzün şartlarını biliyorum. Ç. Rizespor bu zor sürecin üstesinden gelecek bir camia. Galatasaray maçında galibiyeti kaçırdık. Bana göre verilmeyen bir golümüz de vardı"

Senin için hazırladığımız haberler