Rizespor'dan resmi açıklama geldi! Anlaşma sağlandı...

Salim Manav
15.07.2021 - 15:24 | Son Güncellenme: 15.07.2021 - 15:41

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, Salomon Rondon ve Gökhan Gönül transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Rizespor'dan resmi açıklama geldi! Anlaşma sağlandı...

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Selim Selimoğlu, "Gökhan Gönül transferinin sonucunu kısa süre içinde göreceğiz. Gökhan çok önemli bir futbolcu. Gökhan'ın Rizespor formasını giymesini istiyoruz. Gökhan Gönül dışında da birkaç transferi sonuçlandıracağız. 

Yannick Bolasie'yi istedik fakat sonrasında oyuncunun kulübümüze fayda sağlamayacağını düşündük. Başkanımız da aynı şeyi düşündü ve bu transferden vazgeçtik. Rizespor olarak kısa, orta ve uzun vadede hedeflerimizi belirledik. Kısa vadede hedefimiz sportif açıdan başarılı sonuçlar almak. Orta vadede Cemali Sertel, Seyfettin Anıl gibi isimlerle kadromuzu zenginleştirmek. Uzun vadede ise altyapı projemiz var. Bu projeyi önümüzdeki yıllarda uygulayacağız ve hedefimiz Rizespor'u futbolcu fabrikası haline getirmek." dedi.  

'Remy takımda kalacak'

Loic Remy hakkında ise Selimoğlu, "Loic Remy kampımızda ve çalışmalarına devam ediyor. Remy gelecek sezon bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı. 

'Rondon ile anlaştık'

Umut Bozok'un gündemde olmadığını ifade eden Selim Selimoğlu, "Umut Bozuk gündemimizde yok. Boldrin şu anda kampımızda, bizimle birlikte. Boldrin'le yollarımızı ayırma gibi bir düşüncemiz yok. Salomon Rondon'u istiyoruz, Rondon da bizi istiyor. Salomon Rondon transferinde maddi sorunları çözdük, Rondon ile de anlaştık, bu transferde prosedürlerle ilgili sorunlar var. Gelecek hafta Rondon transferinden güzel sonuçlar elde edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

12 gole katkı sağladı

Salomon Rondon geçtiğimiz sezon Dalian Professional'da 16 maçta forma giydi ve 9 gol, 3 asist kaydetti. 

31 yaşındaki Venezuelalı forvetin Çin ekibi Dalian Professional ile sözleşmesi Aralık 2022'ye kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler