Çaykur Rizesporlu Yusuf Sarı: "Galatasaray maçında kavga etmemiz lazım"

Feride Kara
16.02.2022 - 17:30 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 17:36

Trabzonspor'dan devre arası transfer döneminde Çaykur Rizespor'a gelen Yusuf Sarı Başakşehir ve ardından oynayacakları Galatasaray maçı için iddialı konuştu

Çaykur Rizesporlu Yusuf Sarı: "Galatasaray maçında kavga etmemiz lazım"

Yeşil-mavili ekibin yeni transferi Yusuf Sarı, Çaykur Rizespor'daki görevinin, Trabzonspor'dakinden daha zor olduğunu vurgulayarak, "Takım olarak iyi durumda değiliz. Yardım etmek ve oynamak için geldim. Burada çok mutluyum. Herkesin bana büyük desteği oluyor. İnşallah buradan çıkacağız, bunu başaracağız. Çaykur Rizespor için her şeyi yapacağım." diye konuştu.

Çaykur Rizespor bana çok güveniyor

Yusuf Sarı "Taraftarlar sosyal medyadan çok mesaj gönderiyor. Onların bana desteğini görünce çok daha fazla verimli olmak istiyorum. Onlar beni mutlu ediyorlar, mutlu oluyorum. Onlar için çok daha fazla şeyl yapmak istiyorum. Kulüp ve başkanımız için çok katkı sağlamak istiyorum. Çünkü bana çok fazla güveniyorlar ve güven veriyorlar. Onların da mutlu olmasını istiyorum. Bunun için çok çalışacağım."

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes Süper Lig rekoru kırdı!
Habere Git

 Sahada kavga etmemiz lazım

Art arda zorlu maçlar oynayacaklarını söyleyen Yusuf Sarı "Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Ardından Galatasaray deplasmanına gidiyoruz. Bu maçlar bizim için çok değerli. Sahada kavga etmemiz lazım. Kesinlikle puan almak zorundayız. Bulunduğumuz yerden yukarı tırmanmalıyız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler