Çaykur Rizespor'un Paraguaylı golcüsü Samudio: "Benim hedefim..."

11.03.2019 - 17:20 | Son Güncellenme: 11.03.2019 - 14:30

Çaykur Rizespor'un Paraguaylı golcüsü Samudio: "Benim hedefim..."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Braian Samudio hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını canlı yayında yanıtlayan Paraguaylı golcü dikkat çeken sözler sarf etti. Samudio’nun açıklamaları şu şekilde;

Rizespor’un bu çıkışını neye bağlıyor?

İkinci yarıda kamp döneminden başlayan bir süreç vardı. Okan Buruk’un gelişiyle bir gelişim başlamıştı. Hocamız kampta bizlere gerekli bilgileri verdi. Gelen yeni oyuncuların katılımıyla birlikte takımımız bir ivme yakaladı ve bunu devam ettiriyor.

“İlk hedefimiz Süper Lig’de kalmak”

Ne kadar iyi gidersek de gidelim ilk hedefimiz Süper Lig’de kalmak. Her oynadığımız maçı kazanmak istiyoruz. Ligde kalmak istiyoruz. İlk hedefimizin bu olduğunu söyleyebilirim. Ligi iyi bir noktada bitirmeyi hedefliyoruz.

“Okan Buruk ile çok iyi bir iletişimimiz var”

Okan Buruk çok üst düzey bir futbolcuydu. İyi de bir teknik direktör. Kazandığı kupalar var. Bizimle çok iyi bir iletişim olduğunu söylemem gerekiyor. Şu ana kadar çok iyi iş çıkarıyor. Benle olduğu gibi diğer takım arkadaşlarımla da çok iyi bir iletişimi olduğunu söyleyebilirim.

Samudio’nun gol hedefi: "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum"

Sezon başında rakamsal olarak bir gol hedefi koymadım. Zorlu bir süreçten sonra Süper Lig’e çıktık. İlk hedefim Rizespor’un ligde kalmasına ne kadar katkı verebileceğimdi. Takıma ne kadar katkı sağlayabileceğimi önemsedim. Amacım atabildiğim kadar fazla gol atmak.

Samudio’nun Rizespor’daki geleceği

Çaykur Rizespor’da şu anda kontratlı bir oyuncuyum. Kontratım devam ediyor. Rizespor’da devam ediyorum ama futbolda her an her şey olabiliyor. Futbolda bunlar var. Ancak; kontratım devam ettiği için bir şey söyleyemem. Önüme bakıyorum.

Rizespor taraftarlarına özel teşekkür

Taraftarlarımız içerideki tüm maçlara ilgi gösteriyor. Bizi destekliyorlar. Şehir, taraftar, futbolcular kaynaştığı zaman çok başarılı olabiliyorsunuz. Bize her anlamda destek veriyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz.

Samudio bu sezon Rizespor'da kaç gol attı?

Spor Toto 1. Lig’de 20 golle Rizespor ile gol krallığı yaşayan Samudio, bu sezon ise 23 maçta 1430 dakika sahada kaldı ve 4 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Rizespor ligde 11. sırada yer alıyor

Son oynadığı İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını 3-0 kazanan Rizespor, 31 puanla haftayı 11. sırada tamamladı. Samudio, bu maçta 1 gol atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler