Ahmet Nur Çebi Spor Yasası Hakkında Açıklama Yaptı

Akın Ungan
26.04.2022 - 21:12 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 10:35

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen iftar yemeğinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi, yeni spor yasası hakkında konuştu. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi Spor Yasası Hakkında Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, 26 Nisan (bugün) iftar yemeği düzenledi. Kulüpler Birliği Başkanı olarak Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı iftar yemeğinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bazı açıklamalarda bulundu. Çebi, Mayıs ayının öneminden bahsederken, yeni spor yasası hakkında değerlendirme yaptı.

Ahmet Nur Çebi'den açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarında şunları ifade etti: "Ramazan önemli bir aydır bizler için. Kardeşliğin, birlikteliğin daha da arttığı bir zaman dilimidir. Kıymetini ve değerini anlayabileceğimiz iftar sofraları, dostluklar ve sohbetler her birimizin 11 ayda yaşadığı sıkıntıları unutturabilecek manevi değeri yüksek bir aydır."

"Önümüzde bayram var. Hepimizin bayramı şimdiden hayırlı olsun. Mayıs ayı çok ilginç oldu. 1 Mayıs emekçilerin bayramı, ayın 2'si Şeker Bayramı, daha sonra sevgili annelerimizin günü ve en önemlisi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı."

"Adaletin ve vicdanın hakim olduğu bir süreç yaşarız"

Özellikle belirtmek istediğim, Türk futbolunun çok zorlu bir dönemden geçtiği bu sürecin umarım kısa bir sürede sonuçlanacağını bekliyorum. Çünkü futbol çok önemli. Bu süreci yaşarken insanlar, futbolun sağlıklı yönetildiğinden emin olmak istiyorlar. Umarım hepimiz adaletin ve vicdanın hakim olduğu bir süreç yaşarız. 

"Her şeyi devletten beklemek yerine..."

"Çocuklarımızın büyürken spor yapmasını neden arzu ettiğimizi bililyoruz. Birincisi sağlık. Beyin ve vücutları sağlıklı olsun diye. İkincisi, kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar diye. Bu sebeple Türk sporunun desteklenmesi gerektiğini, her şeyi devletten beklemek yerine bizlerin de bir vazife edinmemiz gerektiğini ifade etmek istiyorum."

"Yönetime gelen herkes bir öncekinden şikayet eder"

"Yönetime gelen herkes genelde bir öncekinden şikayet eder. Yeni gelenlerin hepsi problemli devralıyor. Umuyoruz ki her kulüp başkanı için bir sonrakine devrederken inşallah aldığımızdan daha refah şekilde teslim etmeyi Allah bizlere nasip eder."

"Spor yasasının her ne kadar bazı yerlerini çok sıkıntılı bulsak da..."

"Çıkan bir spor yasası var. Her ne kadar bazı yerlerini çok sıkıntılı ve sağlıksız bulsak da genel anlamıyla Türk futboluna çok katkısı olabilecek bir yasa olduğunu belirtmek istiyorum. Umarım bazı aksaklıklar da kısa sürede düzeltilir."

Senin için hazırladığımız haberler