"Çebi, Bahçeli'yi aradı" iddiasına yanıt geldi
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada Başkan Ahmet Nur Çebi'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme talebinde bulunduğu iddialarını yanıtladı.

Son 5 Haber

Galatasaray'ın veda ettiği Mauro Icardi'nin yeni takımı belli oluyor! Görüşmeler başladı

Aston Villa'dan Fenerbahçe'ye Ollie Watkins cevabı

Trabzonspor'da Eren Mert'in istifa etmesinin perde arkası belli oldu!

Mauro Icardi'nin yerine Lucas Stassin!

Vincenzo Italiano futbolculara nefes aldırmıyor: İşte kamp raporu!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bugün basında yer alan haberlerde ise, Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirmek istediği iddia edildi. Beşiktaş resmi sitesinden duruma ilişkin bir açıklama yayınladı.
Yalanlama geldi
Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’den görüşme talebinde bulunduğu şeklinde başlayan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyundan ve taraftarlarımızdan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz." ifadelerine yer verildi.