Ahmet Nur Çebi'den Caner Erkin, Romain Saiss Açıklaması: "Şenol Hocamızla Konuşacağız"

İsa Kethüda
07.12.2022 - 15:53 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 15:59

Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; transfer gündemi, Caner Erkin, Romain Saiss hakkında açıklamalar yaptı. İşte Çebi'nin açıklamaları.

Ahmet Nur Çebi'den Caner Erkin, Romain Saiss Açıklaması: "Şenol Hocamızla Konuşacağız"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi, Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin iddialarına da yanıt verirken, Fas Milli Takımı ile çeyrek finale kalan Romain Saiss hakkında da konuştu. İşte detaylar...

"Takıma yakın olmak istedim"

TRT Spor'a konuşan Çebi, "Ben takımla beraber olmaya geldim. Hocamla, futbolcularımla, sportif direktörümle sohbet edeceğim. Yakın olmak istedim. Zamanı biraz daha keyifli geçirebiliriz. Biliyorsunuz İstanbul'da yoğunluk oluyor. Geldim, onlarla beraber olacağım. Sırat köprüsü... Futbol zor. Herkesin işi zor. Zor günlerden geçeceğimiz için hoca onu ifade etmiştir" dedi.

Saiss iyi transfer

Fas Milli Takımı forması giyen Romain Saiss hakkında da konuşan Çebi, "İyi transferler yaptık. Saiss de bunlardan bir tanesiydi, kendini gösterdi. Biraz bazen zaman alabiliyor bazı şeylerin görülmesi veya ortaya çıkması. Ben kendisini dün aradım, tebrik de ettim, çok da mutlu oldum. İnşallah kupayı alabilen taraflardan biri olur. 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Caner Erkin sorusuna yanıt verdi
Habere Git

"Bizim ne kadar doğru işler yaptığımızı aslında gösteriyor"

Wout Weghorst da biliyorsun Hollanda'daydı. Dolayısıyla, Türkiye'deki takımların oyuncularından iki tanesinin dünya şampiyonasına devam ettiği belkide tek takım Beşiktaş. Bu da bizim ne kadar doğru işler yaptığımızı aslında gösteriyor. Umarım bunlar sahaya yansır" şeklinde konuştu.

"Caner Erkin ile ilgili bana gelen bir şey yok"    

Transfer gündemi ve Caner Erkin iddialarına da değinen Çebi, "Caner Erkin ile ilgili bana gelen bir şey yok. Gazetede okudum. Gündemimizde böyle bir şey yok. Hocayla tabii ki oturup konuşacağımız konular var. İhtiyacı var mı, doğru gördü, eğri gördü... Bizim görevimiz yapılan tespitlere göre katkı vermektir. Biz de bakacağız. Gerekiyorsa olacak, gerekmiyorsa olmayacak.

"Bekleyip görmemiz lazım sonucunu" 

Dolayısıyla hocayla biraz sohbet edeceğiz. Bu kampın sonucunda hocanın görüşleri daha bir anlamlı ve doğru olacaktır. Bekleyip görmemiz lazım sonucunu" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın görüştüğü yıldız oyuncu! Ocak ayında...
Habere Git

Çebi'den Ronaldo ve Neymar açıklaması

Çebi; Şenol Güneş'in, "Neymar'ı almak isterim mesela. Cristiano Ronaldo'yu şu anda istemiyorum" sözleri üzerine şu açıklamayı yaptı: 

"Hoca espriyi seviyor. Güzel şeyler söylüyor, hoş oluyor. Birazda keyif almak lazım spordan, futboldan."

Senin için hazırladığımız haberler