Çebi, Güven Yalçın'ı bırakmadı

25.09.2020 - 00:32 | Son Güncellenme: 25.09.2020 - 08:46

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ta Güven Yalçın'ın ayrılmasına Ahmet Nur Çebi engeli! Çebi, genç oyuncuya gelen teklifleri çok düşük buldu. Peki Beşiktaş Güven Yalçın'dan ne kadar bonservis bedeli kazanmak istiyor? İşte detaylar...

Çebi, Güven Yalçın'ı bırakmadı

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön elemesinden sonra Avrupa Ligi  ön elemesini de geçemeyerek, Avrupa maçını erkenden kapattı.

Rio Ave karşısında siyah beyazlıları 1-0 öne geçiren golü atan Güven Yalçın satılmayacak. Genç oyuncuya gelen teklifleri çok düşük bulan başkan Ahmet Nur Çebi, "Güven'i 10-12 milyon Euro gibi bir değere çıkmadıkça vermeyeceğim. Onda ısrara edeceğiz ve gelişimini sağlayacağız" dedi.

Bu sezon ilk kez oynadı

Güven'e gelen tekliflerin 1.5 milyon Euro ile 2 milyon Euro arasında kalması sonrası Çebi, "Bu paralara satacağıma takımda tutarım. Büyük umutlarla alınan ve yaşı genç olan bir oyuncuyu bu fiyata bırakmak anlayışımıza ters" ifadesini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Güven Yalçın'a bu sezon ilk kez Rio Ave karşısında forma verdi. 64 dakika sahada kalan oyuncu, daha sonra yerini Cyle Larin'e bıraktı.

30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi var

30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki Güven Yalçın, 2018'de Beşiktaş'a geldi. Bugüne kadar siyah beyazlı formayla 53 maçta şans bulan genç futbolcu 12 gol atarken 3 de asiste imza koydu. Güven Yalçın, 3 kez da A Milli Takım forması giydi.

Senin için hazırladığımız haberler