Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Toplantısı Öncesi Konuştu

Akın Ungan
29.03.2023 - 14:30 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 14:39

Kulüpler Birliği Vakfı, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep puanlarının silinmesini görüşüyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantı öncesi konuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Toplantısı Öncesi Konuştu

AJANSSPOR HABER

Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi ile Türkiye Futbol Federasyonu bu kulüplerin rakiplerine 3 puan verileceğini açıklamıştı. Bu durum tartışmalara yol açarken Beşiktaş cephesi ligden çekilen kulüplerle oynanan maçların geçersiz sayılmasını savundu.

Kulüpler Birliği toplandı

Kulüpler Birliği Vakfı, bugün Maslak'taki ofiste Hatayspor ve Gaziantep'ten alınan puanların silinmesi konusu üzerine bir araya geldi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantı öncesi A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Sadece adalet istiyoruz"

Ahmet Nur Çebi, "İşinize geldiğinizde Avrupa'nın kurallarını tanıyorsunuz, işinize gelmediğinde tanımıyorsunuz. Biz kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz, sadece adalet istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Tarihi toplantı! Kulüpler Birliği puan silmeyi görüşecek
Habere Git

Beşiktaş Gaziantep'te berabere kaldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 71. dakikada Joao Figueiredo'nun golü ile 1-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar, 86'da Wout Weghorst'un fileleri havalandırması ile 1-1 beraberliği yakaladı. Zorlu mücadele bu skor ile sona erdi.

Hatay'da yenildi, Ismael gitti

Kara Kartal, 11. haftadaki Atakaş Hatayspor deplasmanında ise 2-1 mağlup oldu. Wout Weghorst'un henüz ilk dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, 50'de Ze Luis'in 90'da ise Kaan Kanak'ın gollerine engel olamadı.

Hatay'dan puansız dönen Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Valerien Ismael'in görevine bu maçın ardından son verildi. Fransız çalıştırıcının yerine Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı.

İlgini Çekebilir
Kuntz, Yusuf'u unuttu kendisini yalanladı
Habere Git

Play-off, puan silme ve düşme konuları

Süper Lig kulüp başkanlarına geçen hafta gönderilen toplantı çağrı mesajında genel gündem toplantısı olacağı bildirildi. Ancak, elde ettiğimiz bilgilere göre toplantıda play-off tartışması, küme düşmenin kaldırılması ve depremzede takımlardan alınan puanların silinmesi gibi kritik konular masaya yatırılacak. 

Senin için hazırladığımız haberler