Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF ve Fenerbahçe'ye Olay Sözler

Ali Bozkurt
10.04.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 11:10

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 6 puan silinmesi için Tahkim yerine, UEFA'ya gideceğini söyledi. Çebi, TFF ve Fenerbahçe'ye çarpıcı sözler söyledi..

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF ve Fenerbahçe'ye Olay Sözler

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, iftar yemeğinde spor gazetecileri ile bir araya geldi. Çebi, iftar yemeğinde TFF'nin aldığı karar hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

''Ligin tescilini kabul etmiyoruz''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, depremzede takımlarından alınan puanların silinmesine dair "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplerin oylamasını değiştirerek açıkladı. Biz sonuna kadar gideceğiz. Bu ligin bu şekilde tescilini kabul etmiyoruz" dedi.

''TFF açıklamadan önce itiraz ettik''

Ahmet Nur Çebi, TFF'nin Gaziantep FK ve Hatayspor kararlarını açıklamadan önce itiraz ettiklerini söyledi. Çebi, ''Biz TFF kararını açıklamadan önce yazılı olarak itiraz ettik.'' dedi.

Tahkim Kurulunun çıkaracağı kararı bildiklerini ifade eden Çebi, ''Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararın ne olacağını biliyorum. Adaletli bir karar verme şansı yok. Ben bu mücadeledeyi kamuoyu önünde vereceğim.'' dedi.

''TFF, Tahkim'e gitmemizi istiyor''

Karara itiraz edeceklerini açıkladıktan sonra TFF'nin Tahkime gitmelerini istemediklerini ifade eden Çebi, ''TFF, Tahkim'e gitmemizi istiyor. Böylece oradan gelecek ret cevabı ile konuyu kapatmak istiyor. Onlara bu fırsatı vermeyeceğim.'' dedi.

Çebi'den Ali Koç açıklaması

Gazetecilerle sohbet eden Çebi, Fenerbahçe hakkında da açıklama yaptı. Çebi, ''Hocası (Jorge Jesus) play-off istedi. Başkanı (Ali Koç) ağzını bile açmadı. Ali Bey'e, Kulüpler Birliği'nde sordum 'Yok öyle bir şey' dedi. Alınacak her türlü karar, şu anki karardan daha adil olur." dedi.

''Redmond kalmak istiyor''

Fenerbahçe derbisinden sonra Giresunspor maçında da golünü atan Redmond hakkında konuşan ÇEbi, ''Redmond burada kalmak istiyor. Sözleşmesinde hiçbir koşul yok. Oturup pazarlık yapacağız.'' dedi.

Dele Alli ve Sponspor açıklaması

Dele Alli ve Stadyum sponsorluğu hakkında konuşun Çebi, ''Dele Alli sıfır bonservis ile oynamak istiyorsa şansımızı bir sene daha değerlendirmek istiyorum. Rus şirketi Gazprom dışında Güney Kore, Kazakistan ve İngiltere’den 3 farklı şirket ile stat isim sponsorluğu için görüşme halindeyiz. Henüz konu netleşmedi.'' dedi.

''Elinde belge varsa çık konuş''

Galatasaray Başkanvevekili Erden Timur hakkında konuşan Çebi, "Erden Timur çıktı, 'Bu ligi bitirmeyiz' dedi. TFF ceza vermedi. Biz ne desek ceza kesiliyor. TFF Sayın Timur’u seviyor. Sezon sonunda konuşacağım diyor. Elinde belge varsa çık konuş. Sezon sonunu bekleme.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler