Çebi: Olağanüstü durumlarda, olağanüstü kararlar alabiliriz!

27.11.2021 - 22:20 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 00:42

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Giresunspor maçın sonrası içinde bulundukları durum ve teknik direktör Sergen Yalçın konusunda açıklama yaptı.

Çebi: Olağanüstü durumlarda, olağanüstü kararlar alabiliriz!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Giresunspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çebi, "Hoş olmayan bir gece geçiriyoruz. Aldığımız sonuç bizi ve camiayı son derece üzmüştür. Bu akşam buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inandıkları ve inanmaya devam edecekleri için" dedi.

'Şampiyon yine Beşiktaş olacak' 

Siyah-beyazlıların başkanı şunları söyledi: Ben buradan iddia ediyorum. Bu senenin şampiyonu yine Beşiktaş olacaktır. Bu sorunların çözümsüz olduğunu düşünmüyorum. Çok yakında sorunları çözeceğiz. Gerekli yerlere tepkilerimizi dile getirdik. Başka bir MHK başkanı atandığını gördük. Hala aynı kafa, hiçbir şey değişmemiş bunlarda. TFF ve MHK, bize söz verdiniz, düzelteceğiz dediniz ama düzeltemediniz. Gerekeni yapın. 

Çebi'den hakemlere büyük tepki

Gerekeni yapmıyorsanız bizim size vermiş olduğumuz hoşgörü bu gece bitmiştir! Çete veya örgütlü iş yapıyorsanız ortaya koyacağız! Geçen sene bu kadroyla, bu teknik ekiple, bu yönetimle nereden nereye geldiğimiz biliniyor. Bu senenin şampiyonu Beşiktaş olacaktır. Herkese garip gelebilir ama bu senenin şampiyonu Beşiktaş olacaktır.

Sergen Yalçın'la yollar ayrılıyor mu?

Şeytani düzen midir, örgüt müdür nedir! Artık herkes kendi diliyle ifade edecek. MHK Başkanı değişti ama başka hiçbir şey değişmedi. Gerekeni yapın! Bizim hoşgörümüz bitti artık! Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Haklı gerekçeleri varsa söylenecek bir şeyimiz yok. Olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir. Hüseyin Göçek ve VAR hakemi gereğini yapmıştır.

Çebi'den olağanüstü durum vurgusu

Bu gece talihsiz ve kötü bir gece. Hüseyin Göçek ve Zorbay Küçük gerekeni yaptı! Bunların hesabı kitabı yapılacak. Camia bize güvensin. B planımız yok ama bu olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir."

Senin için hazırladığımız haberler