Çebi, Cengiz'e Whatsapp konuşmasını hatırlattı!

18.08.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 12:02

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezon forma tanıtımında konuştu. Çebi, Bırakmam Seni kampanyasına bağış yapanların bağışlarının hesaplara geçmeyeceği iddialarına sert yanıt verdi. Beşiktaş'ın forma satış hedefi ne kadar? Tüm detaylar...

Çebi, Cengiz'e Whatsapp konuşmasını hatırlattı!

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta taraftarların en çok merak ettiği konu yeni sezon formalarıydı. Beşiktaş, yeni formaları görücüye çıkarırken, kulübün 1 numarası Ahmet Nur Çebi, forma  tanımıtında açıklamalar yaptı. Çebi'nin forma tanıtımında 'Bırakmam Seni' kampanyasıyla ilgili açıklamaları dikkati çekti. Ayrıca, Ahmet Nur Çebi Mensah tartışmaları konusunda Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e mesaj yolladı.

Çebi, Mustafa Cengiz'e Whatsapp grubunu hatırlattı

Ahmet Nur Çebi, yeni transferleri Bernard Mensah ile ilgili Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalara çarpıcı bir yanıt verdi. Çebi, "Forma lansmanı yaparken, Bernard Mensah'ı konuşmanın yeri değil. Bugün konu Leyla konusu değil, bugün konu forma. Sayın Mustafa Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca, sertleşebilirler. Biz de öyle kabul edelim. Söyledikleri doğru, bu duruma Sayın Cengiz'in söylediği nedenlerden geldi. Başkanların bulunduğu WhatsApp grubuna, bir hafta evvel 'Menajer oyununa gelmeyelim, fiyatları arttırmalarına vesile olmayalım' dedi. Mustafa Cengiz, koskoca Galatasaray Kulübü'nün başkanıdır. Öyle diyorsa öyledir. Umarım. Ama ben Mensah'ı tanıdım. Yalan konuşacak bir çocuk değil" dedi.

GALATASARAY FİYAT ARTIRDI AMA BEŞİKTAŞ MENSAH'I KAPTIRMADI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"Paralar hesaplara yatmayacak diyen art niyetlilere inanmayın"

Çebi, Bırakmam Seni kampanyasına bağış yapan kişilerin sözünde durmadığı iddialarına da yanıt verdi. Ahmet Nur Çebi, "Pandemi süreci çok acı geçti. Bırakmam Seni kampanyasında iş adamlarımız ve taraftarlarımız desteğiyle bu süreci aşmaya çalışıyoruz. İnşallah da aşacağız. Destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Kampanyaya verilen desteklerin yarısı hesaplarımıza intikal etti. Bazı art niyetli kişilerin paralar hesaplara yatmayacak demelerine inanmayın. Beşiktaşlılar dürüsttür" ifadelerini kullandı. 

Ahmet Nur Çebi: "Umarım şampiyon olur ve 500 binin üzerine çıkarız"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni sezon formalarıyla şampiyonluk yaşamak istediklerini anlattı ve forma satışı hedeflerini açıkladı. Çebi, "Bu formalarla şampiyonluk yaşayacağız. 500 bin sattığımız forma yine Adidas ile beraberdi. Umarım şampiyon olur ve 500 binin üzerine çıkarız. Biz, 'Bırakmam Seni' kampanyasıyla yola çıktık ve devam ediyoruz. Maalesef pandemi sebebiyle süreci geç başlattık. Pandemi süreci henüz bitmedi. Tedbirli ve temkinli olmamız gerekiyor. Sorumlu bir yönetici olarak, dikkatli olmamız gerektiğini anlatmak istiyorum" diye konuştu.

Beşiktaş taraftarlarına forma çağrısı

Öte yandan Çebi, Beşiktaş taraftarlarına forma satın almaları yönünde çağrıda bulundu. Beşiktaş Başkanı, "Taraftarımız güçlüdür. Özel bir proje geliştirildi. Bırakmam Seni kampanyasında Adidas'ın vermek istediği bir katkı var. Camiam adına Adidas'a teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız da forma alarak desteklesinler. İnşallah keyifli bir sürece gideceğiz. Bu projenin en önemli tarafı, taraftarı içine almış olması. Adidas'a teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler