Çebi'den Orman cevabı: "Söylediği tek doğru şey benim adımdı"

25.01.2020 - 22:24 | Son Güncellenme: 25.01.2020 - 19:30

Çebi'den Orman cevabı: "Söylediği tek doğru şey benim adımdı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski Başkan Fikret Orman ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, Rebocho'nun sözleşme detayları ile ilgili de görüş bildirdi.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarında Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Teknik direktör arayışı için hiçbir hazırlığımız yok. Pazartesi günü yönetim kurulu ile görüşeceğiz.

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a çağrı: "Ayın 15'inde gel..."

Birlik, beraberlik içinde olmamız lazım. Vermekse verdik. Çözülmedi. Çözüm versin, beraber gidelim. Eylül'ün sonunda temiz kağıdı alman gerekirken neden ertelettin? Biz geçmiş 4 ayı temizledik. Para ile ilgili konuşulmasından hoşlanmıyourm. Benim babam senin asker arkadaşın mı? Bu parayı seninle mi kazandı? Ne münasebet, bunlar ayıp şeyler. Ayın 15’inde Divan Kurulu'nda olması ümidiyle gözünün içine bakarak cevaplamak istediğim için kendisini davet ediyorum. Buyursun gelsin, söylediklerinin hepsine cevap vereyim.

"Söylediği tek doğru adımın Ahmet Nur Çebi olması"

Biz geçmişin 4 ayını temizledik. Parayla ilgili konuşulmasından dolayı hoşlanmıyorum. Konuştuklarıyla ilgili tek bir doğru söz vardı, o da adımın Ahmet Nur Çebi olmasıydı.

Rebocho'nun bonservisi hakkında...

Böyle bir düşüncemiz daha var. 2-3 maçı daha var. Ancak böyle bir plan içerisindeyiz. Ama bugün kadroda olmamasının sebebi o değil. 3 milyon euro bonservis bedeli var. Futbolcunun değeri o olabilir, daha fazla da olabilir ama Beşiktaş'ın bunu karşılama ihtimali yok.  Biz kulübüne 20 maç sınırını kaldırın, biz de Haziran'a kadar oynatalım dedik. Cevabı bekliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler