Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'a Şenol Güneş Cevabını Verecek

Akın Ungan
15.02.2022 - 19:09 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 19:45

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla cevap verecek. Çebi'nin sert konuşması bekleniyor. İşte detaylar.

Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'a Şenol Güneş Cevabını Verecek

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a yarın sert cevap vereceği öğrenildi. Dün oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçından sonra Sancak, hakem Ali Şansalan ve ekibinin tüm takdir haklarını siyah beyazlılardan yana kullandığını savunmuştu.

Beşiktaş'ın hocasını açıkladı!

Ancak Sancak'ın siyah beyazlı cephede en çok tepki çeken açıklaması "Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin bilgi" ifadeleri oldu. Bu konuda Beşiktaş yönetiminin ne düşündüğünü araştırdık ama resmi bir açıklama alamadık. Buna karşın başkanın yarın Kadın Futbol Takımı'nın sponsoru Vodafone ile birlikte yapılacak basın toplantısında Sancak'a cevap verecek.

İki kulüp taraftarının dostluğunu zedeliyor

Çebi, Sancak'ın hem Güneş açıklamasına hem hakem yönetimlerine dair yorumlarını değerlendirecek. Bunun yanısır siyah beyazlı kafilenin Adana'da nasıl karşılandığı, localarda yöneticiler maçı izlerken yaşadığı sıkıntılara da değineceği öğrenildi. Çebi'nin alt ligde yer alırken Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a sahasını açtığını hatırlatarak, iki kulübün taraftarları arasındaki dostluğun Sancak'ın tutumuyla zedelendiğini belirteceği öğrenildi. Vodafone Park'taki toplantı saat 13.30'te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler