Ahmet Nur Çebi'nin Yeni Yönetiminde Kimler Var? İşte Liste

25.05.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 17:08

Hafta sonu seçime gidecek Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, daha önce Serdal Adalı ile seçime giren Ahmet Akçelik'i ikna ikna etti. İşte Çebi'nin listesi..

Ahmet Nur Çebi'nin Yeni Yönetiminde Kimler Var? İşte Liste

Kartal YİĞİT- AJANSSPOR

Hafta sonu yeni başkan ve yönetim kurulunu seçecek olan Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, genel kurul öncesi listesine son şeklini vermeye çalışırken yeni ekibene, daha önce kendisine rakip olan ve buün Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı olan Serdal Adalı'nın listesinde yer alan Ahmet Akçelik'i dahil etti.

Ahmet Akçelik kimdir?

İzmirli iş insanı Ahmet Akçelik'le görüşen Çebi, olumlu yanıt aldı. Rize doğumlu olan Ahmet Akçelik, üniversiteyi Ankara'da okudu. İzmir'de yaşayan Akçelik, havuz ekipmanları ve kimyasalları konusunda kurduğu Superpool şirketliyle hem yurt içinde hem uluslararası pazarlarda başarıya ulaştı. Akçelik, markası ile bir süre Vodafone Park reklam sponsorluğunu üstlenmişti. 

Dalgakıran ve Torunoğulları devam edecek mi?

Öte yandan Çebi'nin yeni dönemde listesinde kimlerin olacağı ve mecut yönetimden kimlerin ayrılacağı de merak konusu. Öncelikle mevcut yönetimden Adnan Dalgakıran Çebi'nin listesinde olmayacak. Uzun süredir aktif bir görüntü sergilemeyen Erdal Torunoğulları da devam etmeyecek. Berkan Gocay ile Efe Bezci de listeye girmeyecek diğer yöneticiler. Emre Kocadağ'ın büyük ihtimalle devam etmesi beklenirken, Çebi Mesut Urgancılar'ı da devam etmesi konusunda ikna etmeye çalışıyor. Hukuktan sorumlu yönetici Kemal Erdoğan ile basketbol şubesinde yaptığı başarılı işlerle dikkat çeken Umut Şenol'un yanı sıra, Hakan Avşar'ın durumu da belirsiz. 

 

İlgini Çekebilir
VİDEO - Beşiktaş U19 takımından fair-play! Boş kaleye gol attırdılar...
Habere Git

Ahmet Nur Çebi'nin listesinde kimler var?

Başkan Ahmet Nur Çebi yeni listesini yarın mesai bitimine kadar Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı'na sunacak.Diğer aday Fuat Çimen ise kesinleşmiş listesini yarın 15.30'da teslim edecek. Yeni dönem için yönetim listesinde büyük bir değişim yapacak Çebi'nin ekibinde eski savcı Engin Baltacı, ARD Group Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Arda Ödemiş, Dilek Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç, Ntunel Elektromekanik ile Northtech Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aral, Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Polinom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Tahir Güneş ve Dilbaz Hukuk Başkanı Avukat Mikayil Dilbaz'ın olması bekleniyor. 

Beşiktaş'ın başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta?

 

Beşiktaş'ta hafta sonu önce olağan mali genel kurul sonra da başkanlık seçimi yapılacak. 28 Mayıs Cumartesi günü  Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde 2021 Beşiktaş Mali ve İdari Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek. Saat 10.30'da başlayacak olan kurulda 01.01.2021 – 31.12.2021 tarihleri arasında görev yapan Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim için ibra oylaması yapılacak.  Bir gün sonra yani 29 Mayıs'ta aynı yer ve saattede başkanlık seçimi yapılacak. Başkan adayları Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen programlarını sunduktan sonra oylamaya geçilecek ve 3 yıllığına kulübü yönetecek başkan seçilecek.

Senin için hazırladığımız haberler