Çebi ve Arda PFDK’lık oldu!

18.05.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 18:39

Süper Lig'de son hafta maçlarının ardından Beşiktaş, Galatasaray, Göztepe ve Kayserispor ile beraber Ahmet Nur Çebi ve Arda Turan da PFDK'ya sevk edildi.

Çebi ve Arda PFDK’lık oldu!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş, Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor ve Göztepe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Hem Göztepe hem Beşiktaş disiplin kurulunda

TFF'den yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın deplasmanda Göztepe ile oynadığı maçta, "talimatlara aykırı hareketleri" ve "saha olayları", Göztepe'nin aynı müsabakada "usulsüz seyirci alınması" ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Galatasaray'a usulsüz seyirci alma sevki

Galatasaray, sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile yaptığı maçta "usulsüz seyirci alınması" ve "talimatlara aykırı hareketleri", Hes Kablo Kayserispor da Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Arda Turan 'sportmenliğe aykırı' açıklamadan

Açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "talimatlara aykırı hareketi", Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın da "sportmenliğe aykırı açıklamaları" gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

Arda Turan ne demişti?

Arda, şampiyonluğu kaybettikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından sert açıklamalar yapmış, “Federasyon hakkında konuşmak istemiyorum. Kimi Fatih Terim düşmanı, kimi Galatasaray düşmanı. Birçoğu Arda Turan'ın yüzüne yapamadığını arkadan yapmaya çalışıyor” ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Arda Turan: “Sezon içinde doğrandık”
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler