Çebi ve Torunoğulları'ndan "Sorun yok" mesajı

20.12.2020 - 17:50 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 17:50

Basketbolda son haftaların yükselen takımı Beşiktaş'ta birlik rüzgarları esiyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin başkanlığını 23 Aralık'ta yapılacak genel kurulda bırakacak olan Erdal Torunoğulları ile Başkan Ahmet Nur Çebi, Kara Kartallar'ın Büyükçekmece ile oynadığı ING Basketbol Süper Ligi maçını birlikte izleyerek çıkan iddialara da cevabını verdi. Detaylar haberimizde...

Bertan ERMAN - AJANSSPOR
 
Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin başkanlığını 23 Aralık'ta yapılacak genel kurulda bırakacak olan Erdal Torunoğulları'na dair sıkıntılar olduğu iddiaları vardı.
 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün Beşiktaş Basketbol Takımı'nın Büyükçekmece ile oynadığı maçı Torunoğulları ile birlikte izledi. Çebi, adeta iddialara cevap verdi ve "Bir sorun yok" demiş oldu. İkili maç sırasında sık sık sohbet etti. Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi de olan Torunoğulları, ailesindeki önemli sağlık sorunları nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırmları AŞ'deki başkanlık görevini bırakmak istediğini söyledi ve Çebi de bunu kabul etti. 23 Aralık'ta yapılacak genel kurulda Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin başkanlığına da Ahmet Nur Çebi seçilecek. Geçen yıl Çebi, bu görevi almadığı için siyah beyazlı camia tarafından eleştirilmişiti.
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler