Çebi: "Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası"

13.05.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 16:17

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karagümrük mağlubiyetinden sonra rakip takımın sevincini "abartı" bulup, anlamlandıramadı. İşte detaylar...

Çebi: "Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, şampiyonluk yolunda ağır yaralı. Vodafone Park'ta bir başka İstanbul ekibi Karagümrük'e mağlup olan takım; şansını son haftaya bıraktı. Bugün, Ramazan Bayramı vesilesiyle siyah beyazlı ekibin patronu Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarıyla buluştu. Çebi, Karagümrük'lü futbolcuların "neye sevindiğini" bir türlü "anlamadığını" belirtip, ölene dek bu konunun takipçisi olacağını söyledi. İşte, Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başlıkları. 

"Neyi kutladılar?"

"Çok konuşulup yorum yapılacak bir dönem değil. Karagümlüklü oyuncular neyi kutladılar? Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. İyi oynadılar, kazandılar. Takım halinde kazandıkları için sevinirler. Tebrik ediyorum.

"Sebebi neydi?"

Soyunma odası koridorlarındaki görüntüler bir kutlama gösteriyor. Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Bunu merak ediyorum. Ölene kadar bunu araştıracağım. Bu kutlamanın sebebi neydi. Maç kazanmaya sevinmeniz normal ama bu neyin kutlamasıydı.

"Averaj takımı olarak anılmak istemezler..."

Hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehrine yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez. Ben Malatyaspor’un o gün elinden gelenin en iyisini yapcağında şüphen yok. Malatyalılar averaj takımı olarak anılmak istemezler."

"Kupayı biz hak ettik..."

"Şampiyon olacağımıza inanıyorum. İzmir'e şampiyon olmak için gidiyoruz. Kupayı biz hak ettik. Son iki maçta talihsizlikler meydana geldi. Bu talihsizlikleri, taraftarımıza unutturacağız.

"Külliyen yalan..."

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ın 2 numaralı ismi Yusuf Günay'ın, "Karagümrük maçındaki olayların takipçisi olacağız" şeklindeki açıklamalarına da yanıt verdi. Çebi, "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay, boş gezenin boş kalfası. Ona yakışmadı. Seninle ne alakası var? Kavga diye yazılanların hepsi külliyen yalan." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler